Museu de les Aigües Cornellà de Llobregat

Compartir
Ctra. de Sant Boi, 4-6 Cornellà de Llobregat
Contactar museudelesaigues@agbar.es
Veure vídeo

El Museu Agbar de les Aigües és un museu contemporani dedicat a l'aigua, que vol promoure'n el coneixement i els valors des d'una experiència vital, d'aprenentatge i lúdica.

Ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l'aqüífer del Baix Llobregat i abastir així Barcelona.

Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d'impulsió. Així doncs, el Museu és també, al mateix temps, una indústria en funcionament, un lloc on passat i present s'entrellacen sobre un substrat comú: l'aigua subterrània.

Però per sobre de tot, el Museu és un espai viu, concebut perquè hi aflorin les diverses manifestacions i aproximacions a l'aigua, a través d'una oferta d'exposicions i activitats per a tots els públics.

Activitats educatives

A través de l'educació, volem avançar cap a una societat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, que posi en valor la importància de l'aigua en les nostres vides. Per aquesta raó, hem creat un programa adaptat als diferents nivells educatius.

El programa afavoreix treballar de manera contextualitzada el cicle integral de l'aigua, la sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible vinculats amb els reptes de futur de l'aigua.

Agenda

Festa Major de Sant Just Desvern

31/07/2024 - 06/08/2024

Llegir més...

Festa Major Sant Llorenç a Sant Feliu de Llobregat

09/08/2024 - 11/08/2024

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès i Alella al teu ritme a través dels…

Llegir més...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!