femturisme Sostenible

femturisme Sostenible

el nostre compromís amb la sostenibilitat

A femturisme emprenem un viatge cap a un futur més sostenible. No només et convidem a explorar els racons més meravellosos de Catalunya, sinó que també ens comprometem fermament amb la sostenibilitat.

Entenem la importància de preservar el patrimoni natural i cultural de Catalunya, consolidat també com a referent de progrés i visió. En aquest camí cap al futur, la sostenibilitat emergeix com a pilar fonamental pel present i com a llegat per a les pròximes generacions.

Catalunya és per ser descoberta, i ho animem de manera sostenible, d'aquesta manera col·laborem amb establiments turístics i amb destinacions compromeses amb pràctiques sostenibles.

Educació i Consciència

Creiem fermament que l'educació és clau per fomentar la consciència sobre la importància de viatjar de manera sostenible. D'aquesta manera proporcionem informació sobre pràctiques de viatge responsables, animant els viatgers a ser conscients de l'impacte de les seves decisions sobre l'entorn i les comunitats locals.

el nostre Decàleg del Turista Responsable

El nostre Decàleg del turista responsable és una guia essencial per aquells viatgers que desitgen explorar Catalunya amb respecte, consciència i consideració cap a les persones, la cultura i l'entorn que visiten.

Amb el nostre Decàleg, aprofondiràs en la comprensió del teu impacte com a viatger i com podries contribuir positivament al teu destí. Et convidem doncs, a unir-te a nosaltres en aquest viatge cap un futur més sostenible.

Fes click aquí per descarregar-lo!

femturisme amb l'economia social

femturisme.cat també et dona la oportunitat de descobrir Catalunya amb un proposit. Creiem que la responsabilitat corporativa és fonamental per construir un món millor i, per això, col·laborem activament amb organitzacions i ONG's compromeses amb aquestes causes.

Creiem que cada petit gest pot contribuir a fer la diferència.

el compromís biosphere

Certificat Biospehere

femturisme.cat està certificat amb el Biosphere, el distintiu que reconeix les empreses que tenen un compromís amb la sostenibilitat, i és atorgat per l'Institut de Turisme Responsable (ITR), entitat nascuda com a resultat de la Conferència Mundial de Turisme Sostenible (1995) patrocinada per la UNESCO, el PNUMA, la OMT i la Comissió Europea.

Ho fa basant la seva metodologia en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

femturisme amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibe (ODS)

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són un seguit de 17 objectius establerts per les Nacions Unides amb l'objectiu de guiar els esforços mundials cap a un futur més sostenible l'any 2030. Van ser adoptats el setembre de 2015 com a part de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

femturisme.cat és conscient del paper crucial que les empreses de Catalunya tenen en la creació d'un futur més equitatiu i sostenible per a tothom. En aquest sentit, declarem el nostre compromís amb els ODS i adoptem tot un seguit de pràctiques i principis.

 

Objectius amb el desenvolupament sostenible

femturisme COL·LABORA AMB proveïdors sostenibles

A femturisme.cat prioritzarem la selecció de proveïdors que comparteixin els nostres valors de sostenibilitat i que segueixin pràctiques ambientalment responsables. Mitjançant aquest compromís amb proveïdors sostenibles, aspirem a crear una cadena d'aprovisionament que contribueixi activament al compliment dels ODS i que reflecteixi els nostres valors de sostenibilitat.

Per aquest motiu, utilitzem Hostings verds i tota l'energia utilitxada per les nostres operacions prové de fonts 100% renovables.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Et convidem a descobrir Catalunya d'una manera responsable!

Destaquem...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Nova Obertura: Camins del Priorat, estada al cor del Priorat

Llegir més...

Sorteig Instagram: Guanya un carnet per visitar els 3 Monestirs…

Llegir més...