Avís Legal

OBJECTE

El present avís legal regula l’ús i la utilització del lloc web https://www.femturisme.cat, del que es titular ERGATES TECNOLOGIA S.L. (en endavant, FEMTURISME.CAT).

La navegació pel lloc web de FEMTURISME.CAT li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cada una de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de FEMTURISME.CAT, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avis amb la màxima antelació possible.

Per tot això es recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari, a més a més, s’obliga a fer un us correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant FEMTURISME.CAT o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogués causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent a l’autoritzada està expressament prohibida, podent FEMTURISME.CAT denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ

FEMTURISME.CAT, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de lInformació i del Comerç Electrònic, l’informa de què:

 • La seva denominació social és: ERGATES TECNOLOGIA S.L.
 • El seu nom comercial és: FEMTURISME.CAT
 • El seu CIF és: B-66781899
 • El seu domicili social està a: c/ Comte Oliba 35, baixos 2. 08600 Berga (Barcelona)

COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

 • Email: info@femturisme.cat
 • Telèfon: 931 41 44 14

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i FEMTURISME.CAT es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

CONDICIONS D’ACCES I UTILIZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. No obstant, FEMTURISME.CAT pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web a la prèvia complementació del corresponent formulari.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a FEMTURISME.CAT i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de FEMTURISME.CAT i a no utilitzar-los per, entre altres:

 1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, de apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, malmetre, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de FEMTURISME.CAT o de terceres persones; així como obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals FEMTURISME.CAT presta els seus serveis.
 3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics FEMTURISME.CAT o de tercers i, en el seu cas, extreure informació.
 4. Vulnerar els drets de propietat intel•lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de FEMTURISME.CAT o de tercers.
 5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 6. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altre forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, a no ser que es disposi de l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 7. Recavar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi la prèvia sol•licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, software, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra propietat de la qual pertany a FEMTURISME.CAT, sense que es puguin entendre cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixen a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, en el seu cas, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal•lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de FEMTURISME.CAT, sense que pugui entendre que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre FEMTURISME.CAT i el propietari del lloc web en el que s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de FEMTURISME.CAT dels seus continguts o serveis.

FEMTURISME.CAT no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

1 EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

FEMTURISME.CAT exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 1. La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als que s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
 2. La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 3. L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, a manera d'exemple, FEMTURISME.CAT no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel•lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il•lícita.

La informació que es pot trobar al lloc web és proporcionada pels clients de FEMTURISME.CAT, que gestionen la fitxa del seu establiment o municipi, i poden proporcionar rutes, penjar ofertes i entrades a l'agenda. És per això que FEMTURISME.CAT no pot garantir la validesa de les dades publicades i reclina tota responsabilitat dels errors que puguin aparèixer al contingut proporcionat pels seus clients. En cas de denúncia o queixa per part d'algun usuari, FEMTURISME.CAT revisarà els textos afectats juntament amb els cilents per tal de corregir-los o eliminar-los.

Així mateix, FEMTURISME.CAT declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. FEMTURISME.CAT no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. FEMTURISME.CAT no es responsabilitza dels hipervincles publicats per part de tercers.

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL•LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il•lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació a FEMTURISME.CAT, identificant-se degudament i especificar les suposades infraccions.

Destaquem...

Guanya un cap de setmana en una parcel·la per a 4 persones…

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Descobreix Soriguera, un tresor amagat al cor del Pirineu Català

Llegir més...