Poble Espanyol Barcelona Barcelona

Compartir
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, Barcelona Barcelona
Trucar 935 08 63 00
Contactar info@poble-espanyol.com
Veure vídeo

Reserva online

El Poble Espanyol de Barcelona és un emblemàtic recinte a l'aire lliure on la història es troba amb la cultura i l'oci. El seu contingut en arquitectura, art i artesania i una llarga llista d'activitats durant tot l'any el converteixen en un espai únic per a activitats familiars, concerts, esdeveniments gastronòmics i exposicions. En definitiva, el Poble és cultura i oci per a tots i totes.

Un recinte històric i únic a Barcelona

Construït l'any 1929 en el marc de l'Exposició Internacional de Barcelona i ubicat a Montjuïc, el pulmó verd i cultural de la ciutat, el Poble és un atractiu a descobrir a qualsevol edat, perquè no hi ha cap lloc que s'hi assembli. Amb més de 40.000 m2 a l'aire lliure, el Poble acull 117 edificis que, junts, formen una síntesi única d'arquitectura tradicional.

Passejant pels seus carrers, carrerons i places descobrireu, a més, una important representació de tallers artesanals en els quals hi treballen professionals de diferents generacions especialistes en vidre, cuir, terrissa, fusta i gravat, entre d'altres. Ofereixen la possibilitat de comprar peces úniques, irrepetibles i personalitzades, i de fer tallers i cursos per viure l'experiència artesanal en primera persona.

L'entrada al recinte inclou també l'accés a dos centres d'interès destacats pel que fa a l'art contemporani a Barcelona: el Museu Fran Daurel, una valuosa col·lecció que inclou obres de figures universals com Picasso, Dalí o Miró; i Vidre Art Gallery, un nou espai d'art contemporani a la ciutat.

Dins el Poble s'hi troben, a més, una gran varietat de bars, restaurants, terrasses i botigues, instal·lacions audiovisuals, tobogans gegants, zones de pícnic i un mirador amb unes vistes espectaculars sobre Barcelona. I recordeu: sempre és interessant estar pendents de la seva agenda perquè s'hi programen moltíssimes activitats durant tot l'any entre exposicions, activitats familiars, concerts i altres esdeveniments!

 

Membre de Turisme de Barcelona (Cultura i Lleure), membre de Barcelona Convention Bureau, membre de l'Associaciació de Comerciants de Creu Coberta, membre del Punt d'Interès Artesanal (Generalitat de Catalunya), segell de Qualitat Educativa del Consell d'Innovació Pedagògica, segell Family Welcome de Mamaproof.org, adherits a la plataforma Apropa Cultura, acord de col·laboració amb FEDAIA, acord de col·laboració amb la Federació Catalana d'Esplais.

Agenda

Talents Jazz La Pedrera

20/06/2024 - 21/06/2024 ...

Llegir més...

Bus a Cegues d'Indústria Viva, Xarxa de turisme industrial…

28/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!