Parc Ferroviari de Cal Gavatx Les Franqueses del Vallès

Compartir
Camí antic de Vic, 17 Les Franqueses del Vallès
Trucar 616 05 37 25
Contactar via.oberta@gmail.com

El parc ferroviari de Cal Gavatx és un centre d'interpretació del ferrocarril situat al cor del Vallès Oriental, al municipi de Les Franqueses del Vallès. Les instal·lacions estan separades en dos espais: L'interior de la masia i el parc exterior.

  • A l'interior de la masia hi trobem diverses sales amb maquetes de trens de diferents escales, el vestíbul amb la taquilla i el bar i la sala d'audiovisuals.
  • Al parc exterior hi trobem el circuit de modelisme tripulat. Amb un recorregut de 625 metres, fer-hi un passeig farà les delícies de tots els visitants des dels més xics fins als més grans. A més, la circulació de trens es fa amb rèpliques exactes de trens que existeixen en la realitat.

Tant la visita a les maquetes com el passeig amb el tren tripulat és una activitat ideal per a realitzar amb la família, ja que hi poden pujar tant els petits com els més grans.

Les instal·lacions estan obertes al públic cada diumenge de Setembre a Juny. Consulteu al nostre web el calendari i els horaris de funcionament, així com els esdeveniments especials que s'organitzen durant l'any.

Agenda

Cicle de sortides naturalistes a Santa Eulàlia de Ronçana

03/10/2023 ...

Llegir més...

Jornades Modernistes a La Garriga

13/10/2023 - 15/10/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!