Rukimon - Rucs del Corredor Dosrius

Compartir
Rukimon de Dalt, Camí del Santuari del Corredor Dosrius

Reserva online

Amb motiu de les mesures per a la covid19 ens hem traslladat a les pastures de la Carena del Corredor. Hem habilitat un camí que recorre tot el perímetre de les mateixes.

Un lloc amb espais molt amplis entre camps i ombres d'alzines, on no hi ha zones comunes, on està garantit l'aire net i on la distància amb les persones que no formen part del teu nucli familiar o d'amics queda més que  assegurada.

Això va una mica en detriment de les instal·lacions de confort però, per contra, converteix l'estada en una experiència molt més integrada en la natura i en la vida dels rucs.

Descobrireu el món d'aquests animals mentre els aneu coneixent de ben a prop dins els seu hàbitat natural. Qualsevol persona ens pot visitar. No té cap dificultat.

El recorregut a peu dura 1/2 hora aproximadament. Podeu anar-hi tots caminant o bé  llogar algun burret per a que carregui els nens durant la ruta.

En acabar el recorregut, podeu dedicar una bona estona a la interacció. Alimentar els rucs que més us han agradat amb un suculent menú preparat expressament per a les seves necessitats, entrar a l'espai on acariciar i relacionar-se amb els rucs en llibertat.

Preu de la visita: adults 5€, nens des de 4 anys 3€

Destaquem...

Sorteig: cap de setmana al Guitart Grand Passage de Barcelona

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!