Rukimon - Rucs del Corredor Dosrius

Compartir
Rukimon de Dalt, Camí del Santuari del Corredor Dosrius

Reserva online

Amb motiu de les mesures per a la covid19 ens hem traslladat a les pastures de la Carena del Corredor. Hem habilitat un camí que recorre tot el perímetre de les mateixes.

Un lloc amb espais molt amplis entre camps i ombres d'alzines, on no hi ha zones comunes, on està garantit l'aire net i on la distància amb les persones que no formen part del teu nucli familiar o d'amics queda més que  assegurada.

Això va una mica en detriment de les instal·lacions de confort però, per contra, converteix l'estada en una experiència molt més integrada en la natura i en la vida dels rucs.

Descobrireu el món d'aquests animals mentre els aneu coneixent de ben a prop dins els seu hàbitat natural. Qualsevol persona ens pot visitar. No té cap dificultat.

El recorregut a peu dura 1/2 hora aproximadament. Podeu anar-hi tots caminant o bé  llogar algun burret per a que carregui els nens durant la ruta.

En acabar el recorregut, podeu dedicar una bona estona a la interacció. Alimentar els rucs que més us han agradat amb un suculent menú preparat expressament per a les seves necessitats, entrar a l'espai on acariciar i relacionar-se amb els rucs en llibertat.

Preu de la visita: adults 5€, nens des de 4 anys 3€

Destaquem...

Sorteig: estada en un Bungalou Iglú per a dues persones al…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!