Cim d'Àligues Sant Feliu de Codines

Compartir
Paratge del Pi Solitari, s/n Sant Feliu de Codines
Trucar 938 66 26 48
Contactar info@cimdaligues.com
Veure vídeo

Centre especialitzat en aus rapinyaires.

La sessió de vol i la visita guiada a la zona d'aus són les dues activitats principals de Cim d'Àligues.

La visita guiada consisteix en una explicació d'uns 30 min. per la zona dels aviaris. Això ens permet introduir conceptes generals sobre aquestes aus tals com; tipus d'alimentació, comportament, espècies autòctones, hàbitats que ocupen, etc.

La sessió de vol té una durada aproximada de 45 minuts. L'experiència de veure'ls a poca distància permet un bon coneixement d'aquests animals.

Situats en unes grades a l'aire lliure, dalt d'una cinglera, els observarem de ben a prop: fent vols de puny a puny amb els cuidadors, volant per sobre els nostres caps, o bé allunyant-se cap a la vall que ens queda al davant. Tot això s'esdevé acompanyat d'una explicació que destaca les diferències entre les espècies.

El vol en llibertat sense necessitat de fugir, és possible perquè aquestes aus han nascut en captivitat i des de petites han estat en contacte amb persones.

L'entrada al recinte, inclou assistir a la visita guiada i a la sessió de vol. També disposem d'un petit bosquet per passejar, àrees de pícnic i restaurant per si desitgen passar-hi tot el dia.

Els caps de setmana i festius, amb la mateixa entrada, poden gaudir de les dues sessions de vol i visites guiades (matí i tarda), que són diferents entre si.

Agenda

Escaldàrium de Caldes de Montbui

06/07/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!