Pessebre Vivent de Sant Fost Sant Fost de Campsentelles

Compartir
Turó de can Teyà (davant de l’Ajuntament) Sant Fost de Campsentelles
Contactar pessebreviventsantfost@gmail.com

El poble de Sant Fost de Campsentelles, situat al vessant vallesà i on la seva carena fa partió amb la comarca del Maresme, té un patrimoni excepcional reconegut arreu: la representació del Pessebre Vivent.

Aquesta tradició es remunta a prop de mig segle enrere en què la incorporació d'efectes especials i la teatralització han anat prenent més presència amb el temps, fins a arribar a assolir la gran complexitat de l'espectacle a l'aire lliure que avui dia tot un poble manté viu.

El Pessebre Vivent es representa en 28 escenes, repartides en dues parts: s'inicia amb una narració estructurada, acompanyada de bandes sonores adients, on el punt més àlgic culmina amb el naixement de Jesús. La segona part és un homenatge als nostres avantpassats, amb l'escenificació de la recuperació d'una sèrie d'oficis del país que quasi han desaparegut.

Els visitants del Pessebre Vivent de Sant Fost són part principal en aquest espectacle. La seva presència encoratja als organitzadors a millorar i tirar endavant aquest esdeveniment nadalenc.

Gràcies a aquest públic, es poden conservar les tradicions i promoure la cultura del país.

El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles és considerat el pessebre vivent dels efectes especials de Catalunya i el més antic del Vallès i es convida a tots els assistents a gaudir de pa torrat amb allioli i vi del poble abans d'iniciar la sessió.

Agenda

Efímera a Santa Perpètua de Mogoda

27/06/2024 ...

Llegir més...

Efímera Estiu a Santa Perpètua de Mogoda

27/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!