Barcelona Bosc Urbà Barcelona

Compartir
Parc del Fòrum s/n. Barcelona

Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d'espai d'aventura: un parc d'aventura Urbà, a l'aire lliure però a cobert de la pluja.

Ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d'una activitat esportiva i d'aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs ubicats en plataformes de fins a 6 metres d'alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t'esperen en els diferents circuits que proposen, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Circuit taronja

Nivell de dificultat baix. Destinat a nens/es de 3 a 8 anys  Consta de 14 plataformes situades a 1,5 metres del terra.

Circuit blau

Nivell de dificultat mig. Consta de plataformes construïdes a 4 metres del terra i és apte per a nens/es a partir de 8 anys a partir d'1,30m d'alçada, famílies i adults.

Circuit vermell

Nivell avançat pels amants d'emocions fortes. Destinat a tots els que vulguin descarregar adrenalina i gaudir de la màxima emoció. Amb plataformes situades a partir de 6 metres del terra, el circuit acaba amb la tirolina de més de 120 metres. Apte per nens d'11 anys en endavant i més d'1,45m d'alçada.

Obren tot l'any, per grups de més de 10 persones qualsevol dia a qualsevol hora. Organitzen esdeveniments a mida.

Màxima diversió amb el màxim de seguretat, les instal·lacions passen cada any un certificat de seguretat per l'empresa Riesgos y Prevención, S.L. especialistes en el sector.

Aquest establiment romandrà tancat fins al juny del 2020.

Destaquem...

Troba el teu estiu al Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

La Marató de Barcelona

25/10/2020

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!