Vins El Cep Sant Sadurní d'Anoia

Compartir
Can Llopart de les Alzines Sant Sadurní d'Anoia
Contactar reserva@vinselcep.com
Veure vídeo

Reserva online

Can Llopart de les Alzines, una finca que data de l'any 1499 i envoltada de les vinyes d'on prové el nostre raïm, va ser el lloc escollit per construir el celler de Vins El Cep. Les famílies Carreras, Esteve, Masana i Parera, ja havíem establert vincles en el passat, més enllà del veïnatge i l'amistat. Totes comptàvem amb una experiència centenària en l'agricultura i en la tradició de fer vi a les nostres masies.

El 1980 iniciem un projecte en comú per elaborar vins i caves que representin la identitat dels nostres terrers. A dia d'avui, aquests terrers es conreen seguint els principis de l'agricultura ecològica i biodinàmica, on la terra, les plantes, els animals i l'home treballen conjuntament per tal de millorar i preservar l'equilibri natural de l'ecosistema.

Som un celler sostenible, responsable i eficient.

Treballem dia a dia per complir el nostre compromís amb el paisatge. Treballem sosteniblement amb energies renovables, respectant al màxim el medi ambient a la vinya i al celler.

Vetllem per millorar la gestió de l'aigua, la reducció de residus i l'eficiència energètica. Invertim per funcionar amb energia fotovoltaica.

Al llarg de la nostra història, cada generació ha aportat el seu gra de sorra: els seus avenços, però també l'encert de saber, veure i reflexionar. L'experiència que ens aporta aquest contacte directe amb la terra ens va conduir, l'any 2000 a encaminar la nostra agricultura cap al conreu ecològic.

Poc després, amb la inquietud de seguir millorant a tots nivells, vam decidir fer una passa més enllà: aplicar l'agricultura biodinàmica. Tot i que en aquell moment era un tipus d'agricultura força desconeguda al nostre país, els resultats parlaven per si sols i vam decidir apostar-hi. I hi seguim apostant.

Vins el Cep ha nascut i ha crescut en aquest paisatge de vinyes i boscos que impregna caràcter. Estimem la terra i és per això que en tenim cura, l'escoltem i provem d'entendre-la per poder actuar, perquè sabem que tot comença aquí: al sòl, als ceps, a les plantes i els animals que conviuen en un mateix ecosistema, s'estenen i estableixen un equilibri natural.

Observació, esforç i convenciment ens han dut, de l'any 2003 a l'actualitat, a seguir treballant en aquesta direcció, lluitant per aconseguir l'equilibri perfecte entre el respecte per la natura i l'alta qualitat al celler. El nostre cava Claror, primer cava biodinàmic del món, és un exemple de la nostra tasca.

Visita Vins el Cep

De dilluns a dissabte de 10:00h a 14:00h

durada 2 hores aproximadament

Brunch al Celler

Divendres i dissabtes amb prèvia reserva

Durada: 2.30h aproximadament

Agenda

Torna la Verema del Cava!

30/09/2023 ...

Llegir més...

Visita Guiada al Castell de Subirats

07/10/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Torna "La Verema del Cava" amb activitats per a tots els públics

Llegir més...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!