Cripta Gaudí Santa Coloma de Cervelló

Compartir
Carrer Claudi Güell, 08690 La Colònia Güell Santa Coloma de Cervelló
Trucar 936 30 58 07
Contactar coloniaguell@adleisure.com

La Cripta Gaudí, dins de la Colònia Güell, és el tresor més amagat de l'arquitecte. Una creació per a la qual el seu mecenes, Eusebi Güell, li va donar llibertat de pressupost, i que es va convertir en el laboratori de proves per a la construcció de la Sagrada Família.

Es tracta de l'obra més pura de l'artista, on explora totes les seves habilitats i perfecciona les seves tècniques.

Va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2005 i el 2013 es va convertir en el primer monument amb aquest reconeixement a obtenir la Certificació Biosphere per la gestió sostenible dels seus serveis.

Situada dins de la Colònia Güell, una colònia industrial atípica per al seu moment on Gaudí i el seu amic el Comte Güell van posar en pràctica els principals avanços tècnics de l'època i també  les més noves reformes socials.

L'àudio guia disponible en 10 idiomes, l'acompanyarà en una visita única a través de  l'arquitectura, la societat i la cultura del segle XIX. Accessible en transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) des de Plaza Espanya, Barcelona. Línies S33, S8 i S4 fins a l'estació “Colònia Güell” (17 minuts).

Agenda

Visita guiada a la Maresma de les Filipines al Delta del Llobregat

25/02/2024 ...

Llegir més...

Festival Rubrifolkum a Sant Boi de Llobregat

29/02/2024 - 02/03/2024

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!