Sensas Experiència Sensorial Barcelona

Compartir
Carrer d'Entença, 91-93 Barcelona
Trucar 627 83 61 06
Contactar contacto-barcelona@sensas.top

Reserva online

Un concepte d'entreteniment al·lucinant per a descobrir a Barcelona

El viatge sensorial de Sensas és un nou concepte d'entreteniment únic al món! Prova'l amb amics, familiars o companys!

Per equips de 4 a 15 persones, passaran per 6 tallers sensorials i 3 sales per afrontar desafiaments sorprenents, la majoria en la foscor més absoluta!

Durant 2 hores, posaran a prova el seu gust, el seu tacte, la seva oïda, el seu olfacte i la seva vista a través de divertits tallers lúdics que els faran descobrir i reflexionar sobre el poder insospitat dels seus sentits.

A més, faran una bona acció: al llarg del recorregut, per cada prova superada, aconseguiran amulets. Com més amulets recopilin, més donacions farem a una organització que vetlla per persones discapacitades.

Una bona acció amb diversió

A través de tallers en el que s'experimenta una pèrdua quasi total dels nostres punts de referència i s'introdueixen mètodes de comunicació utilitzats per persones amb diversitat funcional sensorial, Sensas Barcelona vol canviar la forma amb la qual les persones amb capacitats especials són vistes.

Per aquest motiu, Sensas Barcelona combina entreteniment, concienciació i acció a través de la cooperació i recaptació de fons per a organitzacions que ajudin a persones amb algun tipus de diversitat funcional.

Al llarg del recorregut sensorial Sensas, hauràs de superar-te a tu mateix per tal de recollir el màxim d'amulets que et sigui possible. Aquests amulets es convertiran en una donació per a una organització col·laboradora.

Per a tots els públics

Aniversari de nens, comiats de solters, etc... Per a un esdeveniment extraordinari, descobreix un concepte que és igual d'especial! Us acollirem i personalitzarem els recorreguts a petició prèvia.

Empreses

Team Building, esdeveniments amb socis, llançament de productes, etc... Organitza els teus esdeveniments corporatius en un entorn original i diferent. Ofereix als teus empleats, clients, etc... una experiència única i fes que la teva empresa s'associï amb conceptes com creativitat i responsabilitat social.

Agenda

Barrejant a Sant Boi de Llobregat

02/10/2023 ...

Llegir més...

La Castanyera a La Pedrera!

07/10/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!