Calaix de Sastre Sant Feliu de Llobregat

Compartir
Trucar 936 66 47 77
Contactar correu@calaixdesastresantfeliu.cat

L'Associació Cultural Calaix de Sastre és una organització sense ànim de lucre que va néixer el 28 d'agost de 2008, dia que es commemora l'efemèride de la primera referència històrica escrita del nom de “Sant Feliu”, nom que té el nostre municipi. 

Els seus objectius són

  • Fomentar la cultura, dansa i tradicions catalanes i populars que beneficiïn a la societat civil.
  • Crear noves tradicions al món modern i a les noves cultures.
  • Ser una plataforma per donar a conèixer nous valors en cultura i tradició.
  • Promoure i organitzar espectacles per la societat civil i altres activitats relacionades amb el món de la cultura i l'espectacle dins uns paràmetres de catalanitat, rigor i caràcter formatiu.

Més enllà de Sant Feliu participa dins la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya i de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. L'entitat també és nucli col·laborador de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, CAL. D'aquesta manera pot fer servir també el nom de CAL Sant Feliu.

Les principals activitats de l'entitat segueixen el calendari festiu popular i local, realitzant diferents espectacles i celebracions a Sant Feliu de Llobregat. També realitza altres activitats de nova creació, que recuperen tradicions o commemoren una efemèride.

Espectacles i activitats

Munta el campament del Patge Shelín, el dia 4 de gener; organitza l'espectacle per la PAU, pel commemorar el DENIP, el 30 de gener; representa la llegenda de Sant Jordi; prepara la Gran Gimcana de la Rosa per les Festes de Primavera de Sant Feliu, organitza l'Aplec de la Salut, el dilluns de Pasqua Granada; realitza una catifa floral popular per Corpus; organitza l'arribada de la Flama del Canigó a Sant Feliu de Llobregat; col·labora en diferents activitats de la Festa Major de Sant Llorenç; pel 28 d'agost munta el Sancti Felicis; organitza la Castanyada Cultural i les activitats del Correllengua a Sant Feliu de Llobregat i a finals de desembre munta el Pessebre Vivent.

Agenda

Festa Major de Sant Just Desvern

31/07/2024 - 06/08/2024

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès i Alella al teu ritme a través dels…

Llegir més...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!