Casa Vicens Barcelona

Compartir
Carrer de les Carolines, 20-26 Barcelona
Trucar 935 47 59 80
Contactar reserves@casavicens.org

Reserva online

La Casa Vicens és una de les obres mestres d' Antoni Gaudí, un dels arquitectes més influents de la història de l'arquitectura moderna. Construïda entre el 1883 i el 1888, la Casa Vicens és una de les primeres obres de Gaudí i una de les més emblemàtiques del seu estil modernista.

Situada al barri de Gràcia de Barcelona, la Casa Vicens va ser dissenyada com una residència d'estiu per a la família Vicens. La casa destaca per la barreja innovadora d'estils arquitectònics, que inclouen elements de l'art islàmic, el gòtic i el modernisme català.

La façana de la casa està revestida de ceràmica, una tècnica decorativa que Gaudí va fer servir en moltes de les seves obres. Els patis interiors estan decorats amb mosaics de vidre i ceràmica, i la casa compta amb una sèrie de torres i balcons que donen un aire de castell medieval.

L´interior de la Casa Vicens és igualment impressionant, amb una decoració exquisida i una distribució dels espais pensada per maximitzar la llum i la ventilació natural. La casa compta amb un impressionant saló de te, una biblioteca i diverses habitacions decorades amb motius florals i vegetals.

El 2005, la Casa Vicens va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, la qual cosa subratlla la seva importància com una de les obres mestres de l'arquitectura moderna. Avui dia, la casa és una popular destinació turística i un important centre cultural a la ciutat de Barcelona, que atrau visitants de tot el món interessats en l'obra de Gaudí i el modernisme català.

No perdeu l'oportunitat de descobrir l'origen de Gaudí.

Fotos: Sergi Boixader

Agenda

Nits de Jazz & Soul amb sopar a Mas Ravetllat Pla

02/12/2023 ...

Llegir més...

Un Nadal de Postal a La Pedrera!

02/12/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 6 packs d'entrades dobles per a una visita amb espectacle…

Llegir més...

Sorteig: 4 lots de samarretes de Carros de Foc

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!