Catalunya en miniatura Torrelles de Llobregat

Compartir
Can Balasch de Baix, S/N Torrelles de Llobregat
Trucar 936 89 09 60
Contactar info@catalunyaenminiatura.com
Veure vídeo

Reserva online

Catalunya en és Miniatura un parc temàtic on trobaràs l'exposició de maquetes a escala 1:25 de Catalunya, declarat d'Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer a tota la família els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes. Disposa d'un marc incomparable gràcies al seu entorn natural, cultural i d'aventura per celebrar tota classe d'actes: des d'una excursió, una festa, un acte de presentació, un sopar d'empresa, una trobada amb amics, una convenció o qualsevol altre tipus d'esdeveniment. A més, aquests actes poden sol·licitar-se per qualsevol dia de l'any. Sempre estem oberts!

També podràs gaudir d'un parc d'aventures per a grans i petits on perdre's entre els arbres, escalar troncs i penjar-se de tirolines és possible.

El parc també disposa de molts altres serveis per passar un gran dia: Zona de pícnic, bar/restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil

A més a més tenim diferents activitats per esplais, escoles i grups, com per exemple aventura, jocs d'orientació, jocs de comarques, jocs de transport, jocs de robòtica, visita al taller de maquetes i viatge en trenet, és una experència d'aprenentatge molt interessant, divertida i única per a tots els nivells.

Maquetes

L'exposició de maquetes, és un recurregut arquitectónic, on coneixeràs els racons més emblemàtics de Catalunya. Podràs convertir-te en un gegant pasejant en plena naturalesa i podràs conèixer la geografia, arquitectura i cultura catalana.

Va ser inaugurat el 1983, el parc més gran dels 14 existents a Europa amb reproduccions en miniatura. Compta amb 147 maquetes i representem l'obra més important d'Antoni Gaudí. 

Situat a 17 km de Barcelona, el parc té 60.000m2 de superfície.

Aventura

Forma part de la naturalesa i descarrega tota l'adrenalina amb les tirolines.

Circuit Infantil

Per nens d'entre 4 i 7 anys amb una altura màxima d'1,30 m. Amb arnès i línia de vida contínua, amb una durada de 40 min. aprox.

Circuit Mitjà

Altura mínima d'1,20m. acompanyat d'un adult o 1,30m sol. Pes màxim 110kg i per persones a partir de 8 anys, amb una durada d'una hora i mitja aprox.

Circuit Extreme

Altura mínima 1,40m. acompanyat d'un adult, o 1,50m sol. Pes mínim 45kg i per persones a partir de 8 anys, amb una durada d'una hora i mitja aprox.

Tirolina Banzai

A partir de 8 anys, amb un pes mínim de 45kgs. i un pes màxim de 110kgs. Gaudeix d'una llargada de 150m. de cable.

Agenda

Revetlla de Sant Pere a Sant Just Desvern

28/06/2024

Llegir més...

Festival Internacional Castelldefels Màgica

27/06/2024 - 30/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!