Viles Florides Almacelles, Lloret de Mar, Naut…

Compartir

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. Aquest moviment pretén mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l'àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Per Viles Florides l'ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i posar en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d'economies locals a través de l'atractiu dels parcs i jardins.

El projecte es troba obert a tothom i poden participar-hi els municipis de Catalunya, a nivell institucional, així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.

Viles Florides promou la flor i la planta com a patrimoni natural de Catalunya i posar en valor polítiques sostenibles.


També et pot interessar: Coneix la flora de Catalunya

Destaquem...

Torna "La Verema del Cava" amb activitats per a tots els públics

Llegir més...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!