La Bullanga Barcelona Barcelona

Compartir
Avinguda Mare de Déu de Montserrat, 127, 4t Barcelona

Reserva online

La Bullanga és el primer projecte de la cooperativa sense ànim de lucre Prospeccions en Sorra, SCCL, dedicada a la promoció d'activitats de divulgació del patrimoni històric i cultural des dels valors de l'economia social i solidària.

Què fa la Bullanga?

La Bullanga us proposa itineraris de divulgació històrica pels carrers i places de Barcelona mitjançant dinàmiques de joc i de participació.

Les experiències que oferim són 100% sostenibles i genuïnes. Seguireu el fil d'una narració de la qual sereu els protagonistes. Depenent de les decisions que prengueu com a grup, canviarà el desenllaç de l'aventura… I tot això envoltats del llegat històric, cultural i gastronòmic que ofereix la ciutat de Barcelona. D'aquesta manera, descobrireu que recórrer la història pot ser també un procés dinàmic i divertit.

Veniu a gaudir d'una experiència única, interactiva i amb retorn social.

Actualment, hi ha dos itineraris dissenyats que permeten conèixer la ciutat de Barcelona en dos moments històrics diferents: el romà i el medieval.

Cada itinerari té diverses maneres de viure's per tal d'adaptar-se a les preferències de cada grup. Visita la pàgina web i troba tota la informació sobre el que t'ofereix La Bullanga i com pots fer la teva reserva!

Fes Justícia a Barcino

La investigació d'una presumpta trama de corrupció relacionada amb la construcció de la nova muralla us mostrarà la cara més fosca del món romà.

En aquesta aventura, recorrereu els carrers de l'antiga Barcino buscant indicis i decidint quines pistes seguir per tal de resoldre el cas. Però compte, perquè les vostres eleccions determinaran l'èxit o el fracàs de la missió.

La muralla de Barcino, una obra que marcarà el futur de la ciutat…

Sabreu descobrir els misteris que s'amaguen rere la seva construcció?

Infiltra't a la ciutat medieval

Lidereu un grup de pagesos, els remences, que lluiten per la seva llibertat en una revolta que agonitza. En aquesta aventura, recorrereu els barris de la Bòria i del Born intentant reunir suports per la vostra causa.

Però haureu d'escollir bé a quina porta trucar, ja que la Barcelona de finals del segle XV no és una ciutat amiga pels remences rebels i un error pot ser mortal.

Aconseguireu escapar amb vida d'una ciutat plena de perills i canviar el curs de la història?

Destaquem...

Sorteig: cap de setmana al Guitart Grand Passage de Barcelona

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Activitats familiars de novembre a La Pedrera

28/11/2020 ...

Llegir més...

Exposició The World of Banksy a Barcelona

16/11/2020 - 31/12/2020

Llegir més...

Visita la Casa Vicens de Gaudí

16/11/2020 - 22/03/2021

Llegir més...

Exposició Barcelona Memòria Fotogràfica

16/11/2020 - 30/09/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!