Museu Egipci de Barcelona Barcelona

Compartir

Reserva online

El Museu Egipci de Barcelona és una de les col·leccions privades d'art i cultura egípcies més importants d'Europa i una entitat compromesa amb la investigació, l'estudi i la difusió de l'Antic Egipte.

El Museu Egipci de Barcelona inclou més de 2.000 m2 d'espai de galeria que exhibeixen gairebé mil peces, incloent-hi sarcòfagsmòmiesjoies i amulets, per proporcionar als visitants una major comprensió de la vida quotidiana i els costums predominants de l'antiga civilització dels faraons.

El Museu, disposa de tres sales d'espai museístic: dues acullen la col·lecció permanent i una altra les exposicions temporals.

En tots aquests espais ha estat prioritària l'eliminació de barreres físiques que dificultin l'accés i/o la circulació pels diferents àmbits. Hi ha un ascensor per accedir als diferents nivells del Museu i es compta amb un guió de visita i un ampli nombre de complements tàctils que permeten oferir un producte didàcticament vàlid per a les persones invidents.

Introduir els nens i les nenes al coneixement de l'antiga civilització egípcia ha estat una de les nostres fites prioritàries; per això oferim un complet Programa Educatiu adreçat les escoles d'educació infantil, primària i secundària

Sota el nom “A la descoberta de l'antic Egipte”, s'ofereix un programa pedagògic que combina les visites guiades per les sales del museu amb diferents activitats complementàries on l'alumnat té la possibilitat d'aprendre, de reforçar i d'aprofundir els continguts de l'espai museístic de manera lúdica, formativa i molt participativa.

Horaris: 

  • De dilluns a divendres, de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:30h.
  • Dissabtes, de 10:00h a 15:00h i de 16:00h a 19:30h.
  • Diumenges, de 10:00h a 14:00h.
  • Tancat els dies 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre.
  • Tancat la tarda dels dies 24 i 31 de desembre.

Visites guiades adreçades al públic en general i incloses en el preu de l'entrada els dissabtes a les 11:00h (català) i a les 17:00h (castellà).

Agenda

FiraTapa de carxofa al Prat de Llobregat

19/04/2024 - 21/04/2024

Llegir més...

Visita guiada a la Maresma de les Filipines al Delta del Llobregat

28/04/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

La Primavera del Cava retorna al maig amb 16 activitats entre…

Llegir més...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!