Casa Batlló Barcelona

Compartir

Reserva online

La Casa Batlló, Patrimoni Mundial per la UNESCO 2005, és una de les obres mestres d´Antoni Gaudí, creada en la seva època de màxima esplendor (1904-1906).

Icona del modernisme, s'ha convertit en un mite de l'arquitectura i del disseny reconegut arreu del món, i fascina per les seves formes, llum i color i per estar plenament inspirada en la naturalesa. Creada en col·laboració amb els millors artesans de l'època i completament restaurada, sorprèn en cada detall i inspira a cada pas. 

La seva façana, un món oníric per si mateix, és la millor benvinguda a l´univers creatiu de Gaudí.

Experiències culturals

Casa Batlló ofereix diferents experiències culturals per tots els públics. Destaca la seva visita general, premiada internacionalment, un viatge immesiu a la genialitat de Gaudi que inclou el recorregut complet per l´edifici, continguts de Realitat Virtual, instal·lacions especials creades per artistes de prestigi internacional i dues sales inmmersives úniques al mon; Gaudí Dôme, una cúpula de centenars de pantalles que ens submergeix en la inspiració del geni  i Gaudí Cube, un cub LED de 6 cares que ofereix la primera experiencia 360º real del món, un viatge a la ment de l'arquitecte gràcies a la  l'obra de l'artista new media Refik Anadol pioner en l´estètica de la intel·ligència artificial. La visita inclou audioguia disponible en 15 idiomes i ofereix entrada gratuïta per a nens fins a 12 anys.

A més, al llarg de l´any, Casa Batlló ofereix altres experiències culturals, entre les que destaca Nits Màgiques, una visita disponible de març a octubre que acaba amb un concert al terrat triant entre 15 artistes diferents. Destaquen també les il·luminacions especials de la façana i celebracions especials com la de Nadal o Sant Jordi. Per estar al dia de totes les novetats segueix els seus canals oficials. Casa Batlló sempre sorprèn i val la pena estar al dia.

Fotos: Sergi Boixader

Agenda

Talents Jazz La Pedrera

20/06/2024 - 21/06/2024 ...

Llegir més...

Bus a Cegues d'Indústria Viva, Xarxa de turisme industrial…

28/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!