Zoo de Barcelona Barcelona

Compartir

Reserva online

Fes un safari a la ciutat i prepara't per gaudir d'un dia al Zoo de Barcelona, un dels zoos urbans més grans del món. Hi trobaràs un bon assortiment dels subjectes peluts, amb plomes i escames habituals dels zoos, així que t'assegurem una aventura tan educativa com divertida i... al cor de Barcelona!

Amb una magnitud de 13 hectàrees, el Zoo de Barcelona és tot un mamut (o, més ben dit, un elefant africà). I no només és gran, sinó que compta amb una autèntica Arca de Noè amb més de 2.000 animals de més de 300 espècies diferents.

Des de girafes a goril·les, passant per granotes, té tots els animals amb la 'g' que puguis imaginar... i encara més! Pots trobar les sargantanes més grans del món al recinte dels dragons de Komodo; admirar bandades d'aus tropicals a l'aviari; o veure porcs, ponis, i fins i tot un ruc català a una granja pensada per als més petits.

I, és clar, al zoo pots aprendre-ho tot sobre el comportament i l'hàbitat dels animals, els esforços de l'organització en matèria de conservació, i els programes de cria d'animals. Sens dubte, és un pla fantàstic per a nens i adults, i també la forma perfecta d'escapar durant una estona de l'esvalot de la ciutat.

Agenda

La Marató de Barcelona

10/03/2024

Llegir més...

Alimentaria Barcelona 2024

12/03/2024 - 15/03/2024

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!