Itinera Plus Barcelona

Compartir
Carrer de la Marquesa, 1 Barcelona
Contacte info@itineraplus.com
Veure vídeo

Veniu a gaudir de les nostres rutes, el nostre lema és: Cultura en moviment

Rutes i visites litaràries per Barcelona

Les nostres rutes i visites literàries per Barcelona estan dissenyades com a mòduls de suport educatiu, organitzats per a servir de suport al professorat, ja que el nostre interès resideix a transmetre la història de Barcelona, de manera pedagògica, lúdica i interactiva.

Treballem amb grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Universitats, CFPA (Centre d'adults) i Centres Culturals, adaptant les nostres rutes al nivell educatiu dels estudiants.

Rutes i visites culturals per Barcelona

Amb les nostres rutes i visites culturals per Barcelona, descobrirem els períodes més importants de la ciutat de Barcelona i la seva evolució històrica des del segle I a. C. fins a l'actualitat. Passant pels diferents períodes històrics com la Barcelona Romana, Visigoda, Musulmana, Carolíngia, la Barcelona Medieval, Gremial, Borbònica, Modernista, Universal, Olímpica, Contemporània

Les nostres rutes i visites culturals a Barcelona tenen com a objectiu presentar l'origen, els fonaments, tradicions i la identitat de la nostra ciutat, compartint d'una forma pedagògica, lúdica i interactiva.

Les excursions són adaptables segons l'edat dels seus alumnes, són una bona oportunitat per a descobrir i aprendre dels esdeveniments i llocs que van fer la història de Barcelona.

En Itineraplus, creiem que l'educació en Història, Art i Cultura és fonamental per a la formació de les generacions futures. Com a guies i formadors, tenim el propòsit d'orientar i conscienciar ja des d'edats primerenques per a ajudar a conservar el nostre patrimoni arquitectònic, artístic com el nostre medi natural.

Barcelona Bike Tours: Rutes i visites amb bicicleta per Barcelona

Al costat de Born Bike Tours Barcelona oferim diferents recorreguts culturals amb bicicleta per Barcelona, on pots conèixer, gaudir la història i la cultura pedalant de manera segura i divertida.

Barcelona és ideal per a passejar amb bicicleta. Recorrerem la major part de la ciutat, amb els seus més de 200 quilòmetres de carril bici, anirem contant la història d'una ciutat plena de màgia i vida.

Els recorreguts transcorren gairebé íntegrament per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones 30, molt segur per a totes les edats.

T'acompanyarem amb guies experimentats, coneixedors i amants de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour efectuarem diverses parades per a escoltar, contemplar i gaudir de cada punt i en les quals podràs prendre anotacions, realitzar les teves fotografies, fer preguntes i guardar els teus records del Bike Tour.

El nostre objectiu és que aprenguis d'una forma dinàmica i divertida.

Rutes i visites escolars

Primària i Secundària

Organitzem rutes i visites escolars per Barcelona, per a servir de suport al professorat, ja que el nostre interès resideix a transmetre la història de Barcelona, de manera pedagògica, lúdica i interactiva.

Ens destaquem per treballar amb grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Universitats, CFPA (Centre d'adults) i Centres Culturals, adaptant les nostres rutes al nivell educatiu dels estudiants.

Batxillerat

Les rutes educatives que oferim aquí estan pensades per a estudiants de Batxillerat. Adaptem els nostres recorreguts segons l'edat i el nivell educatiu del grup.

Aquestes excursions i visites guiades són una bona oportunitat per a descobrir i aprendre dels esdeveniments i llocs que van fer la història de Barcelona de manera pedagògica, lúdica i interactiva.

Rutes i visites escolars per Barcelona, on aprendràs en Anglés!

En les nostres rutes i visites en anglès per Barcelona oferim visites i rutes culturals adaptades segons el nivell dels participants, perquè es vinculin amb l'idioma i la història de Barcelona.

Els nostres tours estan dirigits per a grups que volen millorar el seu nivell d'anglès, participant en activitats pedagògiques d'enriquiment cultural i històric. La nostra meta és crear un vincle entre el guia turístic amb la seva experiència tant en idioma com en història i aquells que vulguin aprendre de la ciutat, de la seva cultura, de la seva història i arquitectura.

A més de tenir un interès d'aprenentatge i cultural, tenen com a objectiu desenvolupar la comprensió de l'idioma en una situació de la vida real, mitjançant una experiència interactiva al costat del guia turístic, mitjançant converses que serveixen per a millorar la teva parla en anglès.

El nostre objectiu és que puguis mantenir converses, aprendre i gaudir mentre et contem la història de Barcelona i relacionar-te amb els altres participants del tour en anglès.

Aquestes visites, interactuades pels nostres guies de parla anglesa, constitueixen una fusió educativa entre l'aprenentatge de l'anglès i la història de Barcelona.


També et pot interessar: Activitats culturals per escoles

Agenda

Visita la Casa Museu Amatller a Barcelona

21/03/2023 ...

Llegir més...

Visita el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

22/03/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Viu la tardor a Roses!

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!