Teatre Lliure de Gràcia Barcelona

Compartir
Carrer del Montseny, 47, Barcelona Barcelona
Trucar 932 38 76 25
Contactar info@teatrelliure.com
Veure vídeo

Fundat cooperativament el 1976 per un col·lectiu d'artistes impulsat per Fabià Puigserver, El Teatre Lliure de Barcelona és un dels centres de creació i exhibició escènica més importants de Catalunya. Té dues seus: una a Montjuïc, amb una sala gran (Sala Fabià Puigserver) i una de petit format (Espai Lliure), i l'altra a Gràcia, amb una sala de format mitjà. La versatibilitat de les sales és característica del Teatre Lliure; l'espectador cada cop es trobarà una configuració de les platees diferent, fent que anar al Lluire, sigui una experiència totalment única cada vegada.

Aquests espais presenten espectacles a partir de textos i propostes de diverses disciplines i llenguatges escènics, i concentren la seva activitat en quatre grans àmbits: la creació, la cultura, l'educació i l'acció social. El públic és una peça fonamental que en cada funció comparteix sentiments individuals i col·lectius, i fa de la vivència del teatre un plaer cultural.  

El programa artístic actual s'organitza en quatre eixos: escena, cultura, educació i món digital. En aquest sentit, l'Espai Lliure s'ha destinat a acollir el Programa educatiu i el programa de residències del teatre.

Sala Gràcia

Antiga seu de la Cooperativa La Lleialtat, el 1976 s'hi va fundar el Teatre Lliure. Aquesta sala ha acollit algunes de les produccions més emblemàtiques de la història del teatre català. La disposició mòbil i adaptable a les necessitats de cada producció va permetre introduir a Catalunya un nou model de creació escènica. Tancada per reformes el novembre del 2003, va tornar a l'activitat el setembre del 2010.

Agenda

Nits de Jazz & Soul amb sopar a Mas Ravetllat Pla

02/12/2023 ...

Llegir més...

Un Nadal de Postal a La Pedrera!

02/12/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Una entrada doble pel Museu Eròtic de Barcelona

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!