Artemis Gymkhanas Barcelona Barcelona

Compartir
Carrer de l'Alzina, 50, Baixos Barcelona
Trucar 682 78 95 28
Contactar artemis.contactinfo@gmail.com
Veure vídeo

Artemis Gymkhanas et dona l'oportunitat de viure carrers, edificis, barris i ciutats senceres en primera persona! Són especialistes a aconseguir que el que ja existeix es converteixi en un taulell gegant de joc. Són creadors i executors de gimcanes culturals, mediambientals i socials a tota Catalunya!

L'empresa per excel·lència de gimcanes apropa l'estima pel patrimoni cultural i natural de Catalunya tant a famílies, empreses com a grups d'amics motivats pel joc, d'una manera dinàmica i participativa. En els vuit anys que porten de trajectòria han creat un seguit de jocs que recorren l'era romana, l'època medieval, l'Edat de l'Or, el pistolerisme i el franquisme, i molts altres períodes històrics.

Les seves gimcanes sempre són analògiques, i inclouen la participació d'actors i actrius que enriqueixen la història. Caldrà treball en equip, comunicació, capacitat d'anàlisi, energia positiva i curiositat per tal de guanyar. Tot i que a vegades els jocs són cooperatius!

Si t'agraden els escapes rooms exteriors... Aquesta és la teva oportunitat!

Tinta invisible, caixes fortes, cryptex, enigmes, proves amb brúixola, QRs... I molt més!

A més dels seus jocs del catàleg, també tenen jocs portàtils que poden fer on tu vulguis, i personalitzar de la manera que t'agradi més! S'ha de dir que ja han creat més de 20 jocs, i alguns d'ells a llocs totalment nous com els carrers de la Garriga, un poliesportiu a Riells i Viabrea, a una plaça de Lliçà de Vall, a Fira Montjuïc i al Museu Arqueològic de Catalunya a la seva seu d'Olèrdola. Increïble, no?

Contacta amb ells i juga ja a Del Born al Raval, Gymkhabar Atemptat al Paral·lel, Crim a Sant Pere, Barcelona Romana, Virus Escape, Barcelona des de dins, Salveu Montjuïc, Montjuïc Challenge, Aventura a Collserola o Missió Collserola.

A què esperes per gaudir de l'aire lliure, la cultura i el medi ambient de la manera més activa i divertida?


També et pot interessar: Fem un Room Escape?

Agenda

Nits de Jazz & Soul amb sopar a Mas Ravetllat Pla

02/12/2023 ...

Llegir més...

Un Nadal de Postal a La Pedrera!

02/12/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Una entrada doble pel Museu Eròtic de Barcelona

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!