Bodegues Sumarroca Subirats

Compartir
Barri El Rebato, Crta. de Sant Sadurní a Gelida, km. 15. Subirats

Entre Sant Sadurní i Gelida, tenim tres finques que fan un total de 460ha. Molí Coloma, un l'antic molí de paper del S. XVI i 35ha de vinya al seu voltant; Heretat Sabartés, amb un palau del S. XIX i 25 ha de vinya. La tercera, i la més gran, és l'anomenada Finca Sumarroca amb 406 ha i una església romànica del S. XI al mig.

Això ens permet organitzar tot tipus d'activitat i experiències a les nostres vinyes, a part de la visita a la Bodega i les degustacions. Oferim barbacoes a la vinya, esmorzars, festes i concerts...I, com no!!! les experiències especials que organitzem per a celebrar els diferents cicles de la vinya: Festa de la primavera, ensenyar a podar, la verema etc.

També visites combinades de la Bodega amb el nostre entorn cultural, per poder gaudir de tot un matí a l'aire lliure, com amb el poble de Torreramona, el Castell de Gelida o el preciós poble costaner de Sitges.

L'implicació de la família amb els nostres visitants sempre ha estat molt important. Vine a gaudir amb nosaltres del magnífic món de la viticultura i la cultura.

Mercè Sumarroca, Directora enoturisme.

Destaquem...

Sorteig: Dues entrades dobles per la Passió d'Esparreguera

Llegir més...

Sorteig: dues entrades dobles per la Passió d'Olesa de Montserrat

Llegir més...

Agenda

Ruta Modernista de Gelida

29/03/2020 ...

Llegir més...

Escapades en família al Baix Llobregat

29/01/2020 - 31/03/2020

Llegir més...

El Supermes al Baix Llobregat

29/03/2020 - 30/04/2020

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!