Bany de Mar

Compartir
Ànima de Natura
Viladrau
Oferta: 45.00 € 25.00 €

Característiques:

Experiència espiritual profunda on a través d'una immersió al mar millorarem el nostre benestar tot escoltant el silenci del mar, el batec de la vida i connectant amb l'origen de la vida que ets amb exercicis holístics i adaptats al públic dins l'aigua.

Es fa una immersió a poder ser sense tocar terra dins l'aigua. Un cop el grup està dins l'aigua i en suspensió es realitzen exercicis de caràcter emocional i espiritual on ens sentim, agafem o toquem amb la punta dels dits entre els participants sentint l'energia del grup i l'alegria del moment. Posteriorment aprenem a escoltar el mar i el propi cor, en grup i a poc a poc els dos batecs es van equilibrant en un, i en grup… posteriorment fem el mort, en rotllana, amb els caps endins, i tocant simplement amb les puntes dels dits i en rotllana. En aquest moment es realitza una visualització de connexió Cel – Aigua mentre els participants miren el cel i toquen l'aigua.  Posteriorment per parelles, ens mirem dins l'aigua, submergint-nos i mirant l'altre, equilibrant els tres batecs (jo, tu i el mar),… i un cop fet per parelles, ho fem en grup… mirant-nos tot, i adonar-se que SOM U, i que venim del mar,… Tanquem els ulls respirant pel tub, amb la mascareta i dins l'aigua…  És una activitat relaxant, per experimentar i fer aflorar emocions, i al mateix temps aprendre-les a gestionar i equilibrar amb un mateix, amb l'altre i l'entorn. I no obstant no deixa de ser una experiència d'amor cap al Mar, d'on neix la vida, l'ecosistema d'on venim i que ens ha donat la vida, i que inconscientment les nostres cèl·lules ho porten impregnat en el seu ADN, així que connectem a elles amb ell – el mar – i esdevenim NATURA. 

Modalitats: 

Hi han dues modalitats diferents, adaptades a l'edat dels participants segons l'edat marcada per cada una: Junior (De 18 a 49 anys), i Senior (De 50 a 90 anys). 

Es demana també que els participants de la modalitat junior sàpiguen nedar i mantenir l'estabilitat dins l'aigua. Altrament es recomana el bany de mar amb la modalitat sènior.

Consultar i més informació a l'enllaç de l'oferta. En cas de dubtes contactar amb Ànima de Natura, organitzadora de l'esdeveniment. 

  

 

Ofertes

Retir "Reconnecta amb la teva pròpia naturalesa"

Llegir més...

250.00 € 230.00 €

Destaquem...

Sorteig: entrades al Museu de la Colònia Vidal

Llegir més...

Benvinguts de nou al congost de Mont-Rebei

Llegir més...

Agenda

Visita guiada Vescomtat de Cabrera

25/09/2021 ...

Llegir més...

Visita al Castell d'Hostalric

25/09/2021 ...

Llegir més...

Visita Guiada 'Dos Claustres i un mestre constructor' Girona…

25/09/2021 ...

Llegir més...

Setembre d'esport al Ripollès

25/09/2021 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!