Museu Etnològic del Montseny Arbúcies

Compartir
Carrer Major, 6 Arbúcies
Trucar 972 86 09 08
Contactar memga@arbucies.org

El Museu Etnològic del Montseny, considerat un dels millors museus etnogràfics de Catalunya, és un centre d'exposició, conservació, difusió i investigació del patrimoni cultural del massís del Montseny. 

Les 15 sales d'exposició permanent mostren els testimonis materials de les comunitat que han poblat el Montseny, des de la prehistòria fins a mitjan segle XX. Hi trobareu l'espectacular Mural del Bosc; el món dels oficis artesanals; la recreació del cafè de Cal Xic; un òmnibus de 1923, símbol de la indústria arbucienca de la carrosseria d'autocars. 

Visita'l

Us oferiran experiències i activitats perquè tothom pugui aprendre i explorar elements del patrimoni cultural, social i natural del nostre territori: El Montseny.

Activitats per a tothom

El Museu Etnològic del Montseny vol fer arribar els seus continguts al màxim nombre de persones de diferents edats, nivells educatius, condicions socials i capacitats físiques o psíquiques. Per aquest motiu, us proposen un seguit d'itineraris, tallers, visites i activitats pedagògiques per tal de difondre els aspectes culturals del massís del Montseny, donant una visió dels diferents usos de la muntanya, des d'una perspectiva històrica, tradicional i actual.

La durada dels itineraris i tallers pot ser de dia sencer o mig dia. El museu ofereix la possibilitat de combinar l'oferta i ajustar horaris per tal d'adaptar-se a les vostres necessitats.

Documentació

L'Àrea de Documentació del Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, contempla tots el tipus d'informació i documentació en diferents suports i formats.

Horari

  • Dimarts a Divendres: d'10:30 a 13:30 i de 17:00 a 19:30
  • Dissabte: d'10:30 a 14:00 i de 16:30 a 19:00
  • Diumenge: d'10:30 a 14:00

Agenda

Revetlla de Sant Joan a Sant Hilari Sacalm

23/06/2024 - 24/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!