Mas Casablanca Taradell

Compartir

El Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional, que és aquella que dóna feina a una família i li permet viure'n d'acord amb les possibilitats de la terra que treballa. Avui, la majoria de masos s'han convertit en granges especialitzades, cosa que ha trencat l'equilibri que hi havia entre el conreu de la terra, la cria del bestiar i l'home.

Nosaltres, que estimem la nostra feina, volem mantenir aquest equilibri i estem convençuts que val la pena explicar-ho als infants, i també als grans, que ho desconeixen, perquè entenguin i valorin la relació que ens uneix amb la terra i, així, aprenguin a estimar-la i a respectar-la, ja que entre ella, i el pagès ens donen tots els aliments.

Fa 25 anys, vàrem decidir oferir a tothom que hi tingués interès, la possibilitat de visitar-nos. Creiem que és molt important que els nens tinguin un contacte directe amb la natura, per això al Mas Casablanca poden tocar i gaudir dels animals, que és el que més els agrada, i sentir amb els dits les textures del pèl, de la llana o de les plomes.

Fem visites escolars, dins l'horari lectiu i també a nivell particular – individualment o en grups-.

Hi ha dues modalitats de visita; les lliures i les guiades.

Les visites lliures es poden fer durant tot l'any, només cal trucar abans per avisar. En aquesta visita us donarem un plànol per visitar la granja i vosaltres mateixos descobrireu tots els racons!

Les visites guiades es fan amb reserva prèvia. La durada de la visita és d'11 del matí  fins a les 6 de la tarda. La fa en Pep, que és el pagès de casa. A més es pot fer amb els àpats inclosos amb productes d'elaboració pròpia o portant el pícnic de casa!

A més a més el Mas Casablanca és l'escenari dels contes d'en Fermi i la Valentina, dos ratolins que viuen a casa nostra, on a través de les seves aventures descobrirem tot el món de pagès.

 

 


També et pot interessar: Coneix la fauna autòctona de Catalunya

Destaquem...

Sorteig: entrades al Museu de la Colònia Vidal

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Agenda

Visita guiada dels diumenges d'octubre a Vic

24/10/2021 ...

Llegir més...

Fira de la Castanya de Viladrau

23/10/2021 - 24/10/2021

Llegir més...

Visita els tallers i artesans del carrer de la Riera de Vic

30/10/2021 ...

Llegir més...

Experiència Vicpuntzero a Vic

29/05/2021 - 31/12/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!