Museu Castell de Rubí Rubí

Compartir

El Museu Municipal Castell, (MMUC) té per objecte exposar i difondre la història de la ciutat com a patrimoni col·lectiu, conservar i difondre els objectes que s'hi exposen i, per últim, refermar la identificació de la ciutadania amb seva la història local

En compliment de les seves finalitats com a museu municipal, té com a principals funcions les següents:

  • Acollir i conservar objectes relatius a la història local del territori.
  • Promoure i organitzar activitats de difusió i promoció de la història de Rubí i contribuir activament en la seva recerca i divulgació.
  • Constituir un espai estable de relacions interculturals on s'hi troben representades les diverses realitats històriques, culturals i socials de la ciutat.

Espais Expositius Municipals

El MMUC disposa de diverses subseus a la ciutat:

  • Espai Expositiu Antiga Estació
  • Espai Expositiu Aula Cultural

SERVEI EDUCATIU

El Museu Municipal Castell (MMUC) vol ser un espai obert per a l'aprenentatge on els alumnes de tots els nivells educatius palpin la història, trobin el lloc que hi ocupen, i descobreixin l'esdevenir dels fets que han arribat a configurar la nostra actualitat. Des del MMUC es concep l'educació com un eix vertebrador que articula el paper del museu en relació amb les comunitats, en especial, la comunitat educativa i Rubí. Dels més petits fins als més grans podran experimentar i viure els esdeveniments del passat!

Des del servei educatiu us proposem una altra manera d'ensenyar la història, a través de la vivència directa i l'aproximació empàtica a partir dels fets del passat i els pobladors que han passat pel nostre territori, adaptant-nos a les vostres necessitats. Les nostres activitats són conduïdes per educadors especialitzats, coneixedors de la història i de la didàctica, experts a transmetre els coneixements d'una manera, divertida i propera.

Destaquem...

Descobrint el Penedès i Alella al teu ritme a través dels…

Llegir més...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!