El Dien Restaurant Vallfogona de Balaguer

Compartir
C/ Estació 28. Vallfogona de Balaguer

Per El Dien, la combinació de sabors és un art, que ha arribat a través de segles de tradició culinària.

Tots els ingredients són escollits pel seu sabor, color, textura i compatibilitat amb els altres components del plat. Mes del 70% de la seva carta és amb productes ecològics de proximitat i compra directa.

La característica diferencial de El Dien és la seva particular filosofia: la d’introduir el major numero de productes ecològics i naturals en l’elaboració de tots els seus plats, així com el redescobriment d’alguns d’aquests, el que requereix una enorme i imprescindible llavor d’investigació i recerca per a trobar la matèria primera adequada en cada cas.

Una altra de les seves facetes és la de redescobrir de receptes i elaboracions culinàries antigues, adaptant-les al gust actual. En això es basa la seva cuina:
en una barreja de la saviesa, varietat i riquesa de la cuina tradicional aportant-li un toc personal i adaptant-la al gust actual, mitjançant les tècniques i coneixements de la cuina més moderna i creativa, sumant-se així a la nova cuina d’autor catalana de km0.

Acaronant els productes i mostrant una clara preferència cap als més ecològics i naturals, al mateix temps que un gran respecte per a les seves qualitats i propietats.

Una vegada triats aquests, s'acosten al seu lloc d’origen per a comprovar la seva elaboració i procedència.

En El Dien, la carta canvia cada quatre mesos, per a oferir el millor de cada temporada.

Nova Cuina d’Autor Km0

Per El Dien el producte ecològic i natural és imprescindible en l’elaboració de tots els seus plats, el que requereix una enorme i imprescindible tasca d’investigació i recerca per trobar la matèria primera adequada en cada cas.

En aquest restaurant es cuinen plats de Km0 en els quals es prioritzen la pagesia propera i ecològica, s'empren aliments de temporada, s'evita l’ús de transgènics, es recuperen productes d’Slow Food, i es cuina peix capturat de forma sostenible.

Es cuina des del cor i es treballa amb aliments de màxima qualitat compartint el seu coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Els agrada cuinar, i els agrada que els seus clients rebin a la taula el que ells estimem a la cuina.

Darrere dels seus ingredients hi ha la cara d’un petit artesà que sense ell, aquesta cuina no seria possible, la compra directa a productors de proximitat, l’estacionalitat i el respecte al medi ambient són la seva forma d’expressar el que representa la cuina per a ells.

La zona d'aperitius

La sobretaula és una tradició que ha arribat al llarg dels segles, desgraciadament a poc a poc es va perdent.

Des de El Dien no l’han volgut oblidar creant un espai adequat per al seu foment, i aquesta és la nostra zona d’aperitius.

Una zona rústica i acollidora, el lloc ideal per a assaborir una beguda o per a relaxar-se prenent aquesta penúltima copa…  En ella podran degustar tant còctels com licors i aperitius, sense oblidar els whiskies (disposen d’una carta amb mes de 14 referències i les seves cates corresponents), així com de tes i infusions,
inclosa la possibilitat de provar infusions o tes personalitzats.

El menjador

Un espai únic i acollidor,sobri i elegant amb tan sols cinc taules pel que es recomana reservar amb antelació.

També es pot gaudir mentre es menja, d’una exposició de quadres.

Ofertes

Xec Regal Capritx

Llegir més...

90.00 €

Xec Gourmet

Llegir més...

100.00 €

Xec Regal Km0

Llegir més...

80.00 €

Xec Regal Antull

Llegir més...

120.00 €

Notícies

Sorteig: pack capritx a El Dien Restaurant

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!