El Dien Restaurant

Adreça: C/ Estació 28

Per El Dien, la combinació de sabors és un art, que ha arribat a través de segles de tradició culinària.

Tots els ingredients són escollits pel seu sabor, color, textura i compatibilitat amb els altres components del plat. Mes del 70% de la seva carta és amb productes ecològics de proximitat i compra directa.

La característica diferencial de El Dien és la seva particular filosofia: la d’introduir el major numero de productes ecològics i naturals en l’elaboració de tots els seus plats, així com el redescobriment d’alguns d’aquests, el que requereix una enorme i imprescindible llavor d’investigació i recerca per a trobar la matèria primera adequada en cada cas.

Una altra de les seves facetes és la de redescobrir de receptes i elaboracions culinàries antigues, adaptant-les al gust actual. En això es basa la seva cuina:
en una barreja de la saviesa, varietat i riquesa de la cuina tradicional aportant-li un toc personal i adaptant-la al gust actual, mitjançant les tècniques i coneixements de la cuina més moderna i creativa, sumant-se així a la nova cuina d’autor catalana de km0.

Acaronant els productes i mostrant una clara preferència cap als més ecològics i naturals, al mateix temps que un gran respecte per a les seves qualitats i propietats.

Una vegada triats aquests, s'acosten al seu lloc d’origen per a comprovar la seva elaboració i procedència.

En El Dien, la carta canvia cada quatre mesos, per a oferir el millor de cada temporada.

Nova Cuina d’Autor Km0

Per El Dien el producte ecològic i natural és imprescindible en l’elaboració de tots els seus plats, el que requereix una enorme i imprescindible tasca d’investigació i recerca per trobar la matèria primera adequada en cada cas.

En aquest restaurant es cuinen plats de Km0 en els quals es prioritzen la pagesia propera i ecològica, s'empren aliments de temporada, s'evita l’ús de transgènics, es recuperen productes d’Slow Food, i es cuina peix capturat de forma sostenible.

Es cuina des del cor i es treballa amb aliments de màxima qualitat compartint el seu coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Els agrada cuinar, i els agrada que els seus clients rebin a la taula el que ells estimem a la cuina.

Darrere dels seus ingredients hi ha la cara d’un petit artesà que sense ell, aquesta cuina no seria possible, la compra directa a productors de proximitat, l’estacionalitat i el respecte al medi ambient són la seva forma d’expressar el que representa la cuina per a ells.

La zona d'aperitius

La sobretaula és una tradició que ha arribat al llarg dels segles, desgraciadament a poc a poc es va perdent.

Des de El Dien no l’han volgut oblidar creant un espai adequat per al seu foment, i aquesta és la nostra zona d’aperitius.

Una zona rústica i acollidora, el lloc ideal per a assaborir una beguda o per a relaxar-se prenent aquesta penúltima copa…  En ella podran degustar tant còctels com licors i aperitius, sense oblidar els whiskies (disposen d’una carta amb mes de 14 referències i les seves cates corresponents), així com de tes i infusions,
inclosa la possibilitat de provar infusions o tes personalitzats.

El menjador

Un espai únic i acollidor,sobri i elegant amb tan sols cinc taules pel que es recomana reservar amb antelació.

També es pot gaudir mentre es menja, d’una exposició de quadres.