Molí d'Oli Cavaloca Cabacés

Compartir
Polígon, 10 Parcela 113 Cabacés

Al molí us oferim diferents opcions:

Paquet 1: Visita finques + molí + cata olis i degustació

Paquet 2: Visita al molí d'oli + cata amb degustació

Es compararan els olis que produeix Miró Cubells aprenent a diferenciar entre les diferents varietats.

Intentem que el visitant surti de la cata amb la idea que l'oli no és només un producte per cuinar sinó que és un producte per enriquir amb mil matisos.

Varietats arbequina, rojal i negret. El fet que les olives provinguin de finques amb característiques diferents afegeix a l'oli unes fruites molt particulars.

Cavaloca

Oli d'oliva extra verge ecològic elaborat únicament amb una selecció de les oliveres mil·lenàries de les varietats arbequina i rojal i negret. Nota de cata: Color verd amb aromes a herba fresca i verdures. En boca destaca per la seva frescor, picor i amargor.

Arrels

Olis monovarietals d'olives autòctones arbequina, rojal i negret provinents d'arbres mil·lenaris de les finques situades al Parc Natural del Montsant. Nota de cata: Arbequina, molt afruitat verd amb aroma de carxofa. Amarg i picant molt equilibrats. Recomanat per amanides.
Rojal: Lleugerament dolç, puntes d'amarg i picant i fruites madures de plàtan i ametlló. Recomanat per peix.
Negret: Textura suau i molt elegant on hi domina el picant, tomàquet i pebre. Recomanat per carns.

Mesae

Oli d'oliva extra verge ecològic elaborat amb les varietats arbequina, rojal, koroneiki i arbosana. Nota de cata: Conjunt intens en nas i boca, afruitat clar i ric en matisos. Aromes que recorden a herba fresca amb tocs de carxofa, nous verdes i ametllons.

Entorn

Priorat

Situat al sud de Catalunya, a l'interior de Tarragona, és una comarca amb unes característiques geològiques i climatològiques excepcionals per el cultiu de l'olivera.

Cabacés

A ponent del Priorat i als peus de la Serra de Montsant, és el poble on des de més de deu generacions està arrelada la família Miró Cubells, i on ara conreen amb cura més de 45 hectàrees d'oliveres mil·lenàries.

El Monstant

El clima continental de la Vall de l'Ebre amb la influència del Mediterrani creen en l'abrupta orografia de la Serra de Montsant variats microclimes que produeixen olis ben diferenciats. Reconèixer i potenciar aquests atributs permet a Miró Cubells oferir una àmplia i ben diferenciada gama d'olis per satisfer qualsevol moment de consum.

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!