Cooperativa la Fraternal de l'Albagés L'Albagés

Compartir
Plaça Catalunya, 1 L'Albagés
Trucar 973 12 11 26
Contactar coopalbages@alba1919.com

Cooperativa agrícola situada al bell mig de la comarca de Les Garrigues, comarca productora d'oli d'oliva arbequina de reconeguda fama internacional. La nostra petita Cooperativa (uns 130 socis i sòcies) està inscrita a la Denominació d'Origen Protegida Garrigues, té marca pròpia, ALBA1919.

Elaborem dues línies d'oli: convencional i ecològic, ambdós de la màxima qualitat.

L'any 2019 celebrem el nostre centenari i a partir de l'inici de la Collita 2018/2019, és a dir, des de primers de novembre, obrim les nostres portes per donar a conèixer la nostra Cooperativa, el nostre poble, la nostra manera de viure al món rural i la nostra fe en el cultiu d'aquesta terra que estimem amb renovada il·lusió des de fa cent anys.

Si ens veniu a veure us ensenyarem el nostre molí, com elaborem l'oli, com degustar-lo i a apreciar-ne les seves característiques, quant de saludable és el consum d'oli d'oliva verge extra, les diferències que hi ha entre els diferents tipus d'oli que hi ha al mercat i que sovint els consumidors desconeixen, quines garanties de qualitat dóna pertànyer a una denominació d'Origen... i respondrem amb molt de gust a les preguntes que ens voleu plantejar.

El nostre poble és petit també; té prop de 400 habitants i la seva economia es basa en l'agricultura, principalment el conreu de l'olivera. Al seu terme municipal s'ha construït un embassament que distribuirà l'aigua del Canal Segarra-Garrigues i que permetrà aplicar reg de suport a les nostres oliveres que pateixen sempre la manca d'aigua de la nostra terra de secà.

Contacteu amb nosaltres abans de vindre, tant si sou una família, un petit grup, una escola, una associació, etc..Podrem programar plegats la vostra visita i us podem facilitar complementar amb d'altres visites o amb un recorregut pel poble i els seus voltants.

Horari

  • de 9:00 h a 16:00h
  • de 16:00h a 20:00 h

També us podem concertar els àpats en un establiment del poble si ho desitgeu.

Agenda

Garrigues Guitar Festival

12/07/2024 - 14/07/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Guanya 2 entrades dobles per una visita guiada a la…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!