Cooperativa de Cabacés Cabacés

Compartir
Carrer del Mig, 0 Cabacés
Contactar info@coopcabaces.coop

La Cooperativa Agrícola Cabacés va ser fundada l'any 1933 per 51 pagesos del poble per elaborar i comercialitzar conjuntament la producció d'olives i raïm. L'oli representa el 90% de la producció, dividida en dues línies: convencional i ecològica.

Algunes de les seves oliveres, generalment centenàries, estan situades dins del Parc natural de la Serra de Montsant. El 95% són de la varietat arbequina i el 5% restant, de les varietats rojal i morrut, entre d'altres. La cooperativa queda inclosa dins l'anomenat priorat de l'oli, com es coneixen els pobles on l'olivera hi és dominant, i forma part de la Ruta de l'Oli del Priorat. A més, ofereix la possibilitat de fer tasts professionals.

Durant la primera setmana de desembre la cooperativa organitza una fira dedicada al seu oli, que es comercialitza amb la marca Baronia de Cabacés.

Aquest és un bon moment per visitar les seves instal·lacions i participar en els tallers i degustacions programats. Les vistes són concertades, contactar primer amb l'establiment.

Agenda

Fira de l'oli Baronia de Cabacés

09/12/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Una entrada doble pel Museu Eròtic de Barcelona

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!