Celler Ferrer Bobet Falset

Compartir
Carretera de Falset a Porrera km 6,5 Falset
Trucar 609 94 55 32
Contactar eguerre@ferrerbobet.com

El celler Ferrer Bobet té un gran respecte per la llarga tradició vitivinícola del Priorat i pel desenvolupament econòmic i social de la comarca. Aquesta idea surt de la unió de dos amics, apassionats del món i la cultura del vi, Sergi Ferrer-Salat i Raül Bobet. L'any 2005 van fer els seus dos primer vins, Ferrer Bobet 2005 i Ferrer Bobet Selecció Especial 2005, que van veure la llum tres anys després.

Les vinyes

Actualment, a Ferrer Bobet, utilitzen quasi exclusivament vinyes centenàries de Carinyena i Garnatxa Negra procedents de les millors vinyes del Priorat.

Tot i així, treballen en les seves pròpies vinyes que entraran en producció d'aquí uns anys. Aquestes vinyes, es troben situades a una de les àrees més fresques i amb més elevació i pendent de la comarca, factors que són garantia d'una òptima maduresa fenòlica i que a la vegada permeten preservar les aromes i l'acidesa.

Cal destacar que tenen una gran extensió de terreny, concretament setanta hectàrees, de les quals només n'han plantat vint-i-dues, amb el ferm compromís de no plantar-ne més. Això demostra el respecte que tenen per la seva comarca, així com el fet de no utilitzar insecticides, fungicides ni herbicides de cap mena.

El Celler

És destacable l'arquitectura del celler, ells mateixos es denominen com un vaixell encallat entre vinyes.

Un volum notablement submergit, dóna cabuda als espais d'elaboració del vi i a les instal•lacions tècniques. Solament el recinte superior, en què es disposen els espais d'accés, embotellat i expedició, com també l'àrea de visites, es fa present sobre l'horitzó muntanyós.

Situació

El celler Ferrer Bobet es troba al km. 6,5 de l'estreta i sinuosa carretera T-740 que uneix Falset, capital de la comarca del Priorat, i Porrera. Ells destaquen que les vistes són particularment boniques anant-hi des de Falset.

Visites

Des del mes de setembre fins a mitjans del mes d'octubre no es fan visites, ja que és període de verema. Contactar amb el celler per concertar la data.

Destaquem...

Sorteig: 6 packs d'entrades dobles per a una visita amb espectacle…

Llegir més...

Sorteig: 4 lots de samarretes de Carros de Foc

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!