Mirador torre Glories Barcelona

Compartir
Avinguda Diagonal, 209, Barcelona Barcelona
Trucar 934 80 61 61
Contactar info@miradortorreglories.com
Veure vídeo

Reserva online

Descobreix el captivador encant del Mirador torre Glòries, l'impressionant Mirador 360° de Barcelona. Situat en la icònica Torre Glòries, s'ha convertit en una visita obligada i en una experiència inoblidable a Barcelona.

Mira Barcelona com mai! 

El Mirador de Barcelona consta de 3 parts:

Coneix l'exposició Hipermirador Barcelona, situada en la planta -1, és l'exposició sobre ecosistemes urbans més innovadora d'Europa. Art, tecnologia i divulgació científica s'uneixen per a mostrar el batec de Barcelona en un espai dinàmic format per 5 instal·lacions artístiques elaborades a partir de la recopilació de dades de Barcelona en temps real.

En la planta 30 es troba El Mirador 360°, contempla la panoràmica, fins ara inèdita, de Barcelona des del mirador situat a la torre més alta de la ciutat i al centre geogràfic d'aquesta. Aprofita l'oportunitat única de contemplar la ciutat des d'una perspectiva de 360°, la qual cosa et permetrà apreciar les seves meravelles arquitectòniques i el seu vibrant paisatge urbà.

I, finalment, prepara't per a sorprendre't amb l'obra d'art multisensorial que es troba suspesa de la cúpula de la Torre Glòries, Cloud Cities Barcelona, del prestigiós artista contemporani Tomás Saraceno. Aquesta impressionant escultura es pot recórrer pel seu interior. Puja al núvol més il·lustre de la ciutat, a més de 130 metres d'altura, i reflexiona sobre el futur de les ciutats.

Experiències

Una nova mirada per conèixer Barcelona

Mirador torre Glories Barcelona

Agenda

Talents Jazz La Pedrera

20/06/2024 - 21/06/2024 ...

Llegir més...

Bus a Cegues d'Indústria Viva, Xarxa de turisme industrial…

28/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!