La Fageda Santa Pau

Compartir
Mas Els Casals, s/n. Santa Pau

Organització

Des del Servei d'Atenció al Visitant de Cooperativa La Fageda realitzem visites per a famílies i particulars tots els caps de setmana i festius. En períodes de vacances escolars també realitzem visites entre setmana. Les nostres visites són sempre amb reserva prèvia. La visita, degustació inclosa, dura 1h30 aprox. i té un preu de 5,5 euros per als adults, 2,5 euros per als joves de 7 a 18 anys, 1 euro per als nens de 6 a 10, gratuïta per als menors de 6 anys. L'horari d'obertura de les nostres instal·lacions és de 9 a 15h.

Contingut de la visita

Un/a guia us acompanyarà a la granja on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. També us explicarà el seu funcionament. Un cop a fàbrica, des de l'exterior, podreu veure com transformem la llet en iogurts i postres, així com els diferents processos d'elaboració i fermentació.

Audiovisual i degustacions

En acabar la visita, passarem un audiovisual sobre la cooperativa i seguidament, us podreu entaular i fer una degustació amb productes de La Fageda, incloses les melmelades. La degustació anirà acompanyada d'una explicació.

Destaquem...

Sorteig: una nit d'hotel i circuit termal a l'Hotel Balneari…

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!