GiraCat Barcelona, Bigues i Riells, Sant…

Compartir

Reserva online

Els anomenats SBU o selfbalancing unicycles són l'últim crit en sistemes de transport personal. Amb una sola roda i autobalanceig incorporat, són molt més petits i lleugers que els Segway, una aposta que no ha acabat de triomfar.

Per contra, els monocicles elèctrics es transporten fàcilment, com si fos una maleta, pesen només uns nou quilos i es poden desar gairebé a tot arreu. Per exemple, sota el seient del metro o en una motxilla. Les  bateries es poden carregar completament en menys d'una hora i arriben a tenir una autonomia de fins a 40 quilòmetres.

El monocicle elèctric va néixer, d'entrada, per regnar al paisatge urbà, però a GiraCat anem molt més enllà. També pot ser tota una revolució a la muntanya, per la seva capacitat per transitar per pistes i trialeres. Et sorprendrà! PUJA AL GIRACAT i GIRA A L'AVENTURA!

El GiraCat està cridat a ser una revolució a la muntanya. Us permetrà fer rutes de fins a 50 kms per terrenys amb poc desnivell, baixar cims de muntanya, fer trialeres, pujar desnivells de fins a 600 mts.

Els límits els poses tu! Gira a l'aventura!

Rutes

Que ens espera el futur de la mobilitat personal?

A Giracat® estem convençuts que en pocs anys molta gent es mourà per les ciutats amb aparells elèctrics personals com el Giracat®. Son molt pràctics, totalment ecològics i més fàcils de conduir del que pugui semblar.

Ara teniu l'oportunitat de provar-ho en família, fent una ruta amb nosaltres i potser descobrireu que fins i tot us pot ajudar a solucionar la vostra mobilitat diària. Com a mínim us ho passareu bé i descobrireu una nova sensació!!!

Les rutes les podem fer en diferents llocs com ara al Fòrum de Barcelona, a la Ruta del Ferro de Ripoll o pels pobles medievals de l'Empordà. Fins i tot podem descobrir-ne una de nova plegats!.

L'activitat és apta per nens a partir de 8 anys, tot i que hi ha nens més petits que també la fan amb èxit. Els monocicles Giracat® estan preparats perquè en 5 minuts tothom sigui capaç de conduir-los amb seguretat, però en cas que algú de la família no ho vegi clar, tenim patinets elèctrics amb els quals fer la ruta sense problemes. 

El preu de la ruta son 25€ per persona, té una durada de dues hores i podem fer preus especials per a grups.

Ahhh, i us farem un vídeo amb les imatges de la ruta perquè pugueu mostrar-ho als amics i tenir un bon record d'un dia inoblidable! Al web en trobareu uns quants!

Festes d'aniversari

Busques una festa diferent per l'aniversari del teu fill? Ara tens Giracat®!!

Amb Giracat® el teu fill i els seus amics s'ho passaran molt bé amb una alternativa innovadora i futurista. Farem l'activitat amb monocicles elèctrics Giracat® i també amb patinets elèctrics. Només cal que trieu un espai apropiat i una data. Podem desplaçar-nos al vostre municipi o bé suggerir-vos un lloc adequat com ara el Fòrum de Barcelona. 

L'activitat és apta per nens a partir de 6 anys, tot i que hi ha nens més petits que també la poden fer. Nosaltres portarem els monocicles Giracat® i patinets elèctrics, farem una formació de 5 minuts i ja començaran a rodar. Tenim els monocicles preparats perquè des del minut 1 els nens ja circulin per un circuit que prepararem. En 10 minuts estaran a punt per anar a fer una petita ruta si el lloc ho permet, o en cas que no sigui possible, completaran la festa en el circuit.

Els patinets elèctrics son un complement per a que els nens puguin provar més d'un vehicle de mobilitat elèctrica, i es preparin pel futur. Algun dia no gaire llunyà a les ciutats ens mourem sobre aparells elèctrics com el Giracat®, no en dubteu. Després de la festa els vostres fills ja hi estaran preparats!!

El preu mínim per la festa son 150€ i comprèn 5 vehicles (Giracat® i/o patinets), durant un màxim de dues hores. Si voleu més màquines o més estona, us farem un pressupost. Si us cal que posem el berenar en parlem, però normalment son els pares qui ho fan al seu gust.

Ahhh, i us farem un vídeo amb les imatges de la festa perquè pugueu mostrar-ho als amics i tenir un bon record d'un dia inoblidable! Al web en trobareu uns quants!


També et pot interessar: Parcs d'oci originals a Catalunya

Destaquem...

Sorteig: cap de setmana al Guitart Grand Passage de Barcelona

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!