Escape Hunt Barcelona Barcelona

Compartir
C. Nàpols, 255, bis Barcelona
Contacte montsemontoto@gmail.com
Veure vídeo

Reserva online

Escape Hunt Barcelona - Escape Room - Descobreix les històries reals de la Vampira de Barcelona, el Misteri de Gaudí i Escola de Lladres!

Amb beguda gratuïta! Gaudiràs d'una gran experiència a l'Escape Room més gran de Barcelona: 400 metres quadrats, gran hall, gran ambientació d'època, 6 sales, 3 jocs i totes les mesures de seguretat!

Tots els misteris d'Escape Hunt Barcelona estan basats en casos reals de Barcelona de principis de 1900.

A Escape Hunt posareu a prova les vostres habilitats i manera de treballar en equip. Podreu resoldre el misteri abans que s'acabi el temps? Atreveix-te a posar-te en la pell del millor detectiu, on per a aconseguir l'objectiu necessitaràs tot el teu enginy, intel·lecte i el més important, treball en equip. Gaudeix amb els teus amics, família o empresa d'aquesta gran experiència.

El local compta amb 6 sales de joc i 3 misteris diferents, amb capacitat per a 34 persones jugant alhora. A més, hi ha un hall elegant i acollidor, d'ambientació modernista i amb gran capacitat. L'experiència amb nosaltres inclou una consumició gratuïta. També podràs disfressar-te de detectiu i fotografiar-te al nostre photocall d'època.

No us perdeu aquest Escape Room en clau cultural i històric d'Escape Hunt Barcelona!

A partir de 7 anys.

Tots els jocs estan disponibles en català, castellà, anglès i francès.

La Vampira de Barcelona

Us trobeu a l'aterridora casa de l'Enriqueta Martí: la vampira del Raval. Al voltant de 1913, molts nens van desaparèixer.

Què va passar amb ells? Encara se'n pot salvar algun? Afortunadament, una veïna, Clàudia Elies, va cridar a la policia i va dir que va veure a una nena petita a la finestra de l'Enriqueta, i està segura que no té fills. La policia us ha dit que l'Enriqueta surt de tant en tant del seu pis durant una hora per a comprar queviures. La policia no és capaç d'obtenir una ordre de registre i per a això us ha demanat que investigueu fora de la llei...

És hora d'entrar al seu terrorífic apartament. Resoldreu el misteri? En sortireu vius?

El Misteri de Gaudí

Us trobeu a l'escenari de la mort d'Antoni Gaudí: al 1926 va ser atropellat per un tramvia de la línia 30 i el van confondre amb un captaire. Com és possible? Heu de viatjar en el temps i intentar resoldre el misteri a través dels seus enigmàtics edificis i espais més privats.

Hi ha qui afirma que va ser maçó i guardava una relíquia de gran valor... potser aquí està la clau de tot! Només tu podràs trobar-hi les respostes.

Escola de Lladres

Us trobeu a l'escenari d'un famós robatori en una botiga del carrer Argenteria, al voltant de 1910, on ningú va saber per on van entrar i fugir els lladres. Però tenien sospites d'una coneguda banda de nens i del seu líder: en Tinyeta.

Tindreu valor per a detenir aquest grup de lladres juvenils? Sou els detectius que heu de seguir la pista als lladres, descobrir els seus mètodes i trobar el botí a temps.

Destaquem...

Sorteig: Un Master Tast a la Fàbrica Moritz Barcelona

Llegir més...

Sorteig: Bosc Aventura Salou

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!