Sorteig: Fundació Mona

Compartir
Sorteig: Fundació Mona

Aquest mes de setembre t'espera un sorteig molt especial. femTurisme.cat i la Fundació Mona volem sensibilitzar sobre les problemàtiques que pateixen els primats. Saps què els agrada menjar als ximpanzés? Saps com riuen o com podem saber que estan tristos? Vine a conèixer en Bongo, l'Àfrica, la història del Nic, el viatge de la Coco i molts altres.

Els ximpanzés i macacos que viuen a MONA són animals provinents de decomisos que han tingut un passat molt difícil o fins i tot cruel. Molts d’ells van ser utilitzats per l’espectacle. Altres van ser criats per famílies humanes com si de nens es tractessin, fins que al créixer es van tornar incontrolables i van ser tancats dins petites gàbies. Tots ells van ser separats de les seves mares des de petits i no van tenir l’oportunitat d’establir vincles socials amb els seus congèneres. Mai van arribar a entendre què són en realitat: si animals salvatges o humans.

L’aïllament, la soledat i el tracte lamentable dels seus anteriors cuidadors han ocasionat problemes físics i psicològics dels quals s’intenten recuperar amb una nova vida a Fundació MONA.

Participa en el sorteig de 2 packs de 2 entrades d'adults cadascun per la visita guiada a les instal·lacions. Els participants tindran temps per gaudir del premi fins el 11 de març de 2019.

Històries que fan caure una llàgrima però que acaben amb un somriure! Teniu fins el 30 de setembre per participar en el sorteig.

* Camps obligatoris

Establiments

Fundació Mona

Riudellots de la Selva

La Fundació Mona és una entitat sense ànim de lucre que disposa d’un…

Llegir més...

Agenda

Cluedo en viu

21/09/2018

Llegir més...

Festa de Sant Miquel de Montmagastre a Artesa de Segre

22/09/2018

Llegir més...

Visites teatralitzades a Caldes de Malavella

22/09/2018 ...

Llegir més...

Fotoperiodisme en temps convulsos

22/09/2018

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!