Sorteig: Fundació Mona

Compartir
Sorteig: Fundació Mona

Aquest mes de maig t'espera un sorteig molt especial. femturisme.cat i la Fundació Mona volem sensibilitzar sobre les problemàtiques que pateixen els primats. Saps què els agrada menjar als ximpanzés? Saps com riuen o com podem saber que estan tristos? Vine a conèixer en Bongo, l'Àfrica, la història del Nic, el viatge de la Coco i molts altres.

Els ximpanzés i macacos que viuen a MONA són animals provinents de decomisos que han tingut un passat molt difícil o fins i tot cruel. Molts d'ells van ser utilitzats per l'espectacle. Altres van ser criats per famílies humanes com si de nens es tractessin, fins que al créixer es van tornar incontrolables i van ser tancats dins petites gàbies. Tots ells van ser separats de les seves mares des de petits i no van tenir l'oportunitat d'establir vincles socials amb els seus congèneres. Mai van arribar a entendre què són en realitat: si animals salvatges o humans.

L'aïllament, la soledat i el tracte lamentable dels seus anteriors cuidadors han ocasionat problemes físics i psicològics dels quals s'intenten recuperar amb una nova vida a Fundació MONA.

És per això que volem sortejar 4 vals regal per venir a MONA a fer la visita ximpàtica i un joc de la Mona perquè tota la família pugui jugar reunida i aprendre sobre els primats

Històries que fan caure una llàgrima però que acaben amb un somriure!

Teniu fins el 31 de maig per participar!

Tot i la situació excepcional que vivim en aquests moments a Catalunya, podeu participar en aquest sorteig. Volem contribuir a fer més lleuger el confinament. El premi es podrà gaudir en tornar a la normalitat i segons la disponibilitat de l'acte i de l'establiment. Si sorgís qualsevol novetat, la publicaríem en aquesta mateixa notícia en la major brevetat possible.

* Camps obligatoris

Establiments

Fundació Mona

Riudellots de la Selva

La Fundació Mona és una entitat sense ànim de lucre que disposa d'un…

Llegir més...

Agenda

Obra de teatre El Silenci dels Telers a Sant Julià de Ramis

08/05/2021

Llegir més...

Festival MicroClima de Camprodon

08/05/2021 ...

Llegir més...

Fira del Conte de Palamós

08/05/2021

Llegir més...

Fira Modernista de Terrassa

07/05/2021 - 09/05/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!