Teatre Lliure de Montjuïc Barcelona

Compartir
Passeig de Santa Madrona, 40-46, Barcelona Barcelona
Trucar 932 89 27 70
Contactar info@teatrelliure.com
Veure vídeo

Fundat cooperativament el 1976 per un col·lectiu d'artistes impulsat per Fabià Puigserver, El Teatre Lliure de Barcelona és un dels centres de creació i exhibició escènica més importants de Catalunya. Té dues seus: una a Montjuïc, amb una sala gran (Sala Fabià Puigserver) i una de petit format (Espai Lliure), i l'altra a Gràcia, amb una sala de format mitjà. La versatibilitat de les sales és característica del Teatre Lliure; l'espectador cada cop es trobarà una configuració de les platees diferent, fent que anar al Lluire, sigui una experiència totalment única cada vegada.

Aquests espais presenten espectacles a partir de textos i propostes de diverses disciplines i llenguatges escènics, i concentren la seva activitat en quatre grans àmbits: la creació, la cultura, l'educació i l'acció social. El públic és una peça fonamental que en cada funció comparteix sentiments individuals i col·lectius, i fa de la vivència del teatre un plaer cultural.  

El programa artístic actual s'organitza en quatre eixos: escena, cultura, educació i món digital. En aquest sentit, l'Espai Lliure s'ha destinat a acollir el Programa educatiu i el programa de residències del teatre.

Sala Fabià Puigserver

Inaugurada el novembre del 2001, la Sala Fabià Puigserver està equipada amb la darrera tecnologia escènica que actualitza l'esperit de la sala de Gràcia: total versatilitat en la disposició de l'espai escènic i en la seva relació amb l'espectador.

Espai Lliure

L'Espai Lliure és una sala de planta de creu grega, amb quatre grades retràctils que fan possible diferents disposicions d'escenari i públic. Pensada per a produccions de petit format i assaigs, l'Espai Lliure fa possible un contacte íntim de l'espectador amb l'espectacle.

Visites Guiades

Per viure l'experiència Lliure, us oferim visitar l'edifici que va ser del Palau de l'Agricultura de l'Exposició Universal de Barcelona l'any 1929, inaugurat pel rei Alfons XIII, i Mercat de la Flor de Barcelona del 1962 al 1984. Més de 15.000 m² distribuïts en dos blocs, amb una sala teatral de fins a 720 espectadors i una altra de fins a 182. Entrareu als camerinos i sabreu per què es diu Sala Miralls el de la Sala Fabià Puigserver, passareu entre bambolines, trepitjareu l'escenari, distingireu un teló d'una quarta paret, baixareu al fossat per saber com funciona una grada amb spiralift, veureu l'escenari i la platea de ben amunt i podreu contemplar la plaça Margarida Xirgu des de la terrassa.

Si hi esteu interessats, heu de fer un pagament previ de 2 €, que el dia de la visita podeu reutilitzar per comprar entrades (Abonats, gratuït). La visita es fa en català.

Agenda

Barcelona Coffee Awards 2023

29/09/2023 - 01/10/2023

Llegir més...

El gran mercat de la Iulia a Sant Just Desvern

01/10/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!