Sala d'arts escèniques La Mercantil Balaguer

Compartir
Carrer Noguera Pallaresa 40 Balaguer
Trucar 669 35 00 02
Contactar info@salamercantil.cat

Reserva online

La Sala Mercantil és un espai d'arts escèniques independent i privat que neix amb la voluntat d'esdevenir una sala contemporània per a totes les persones. La sala ofereix una programació regular i d'alta qualitat escènica, realitza produccions pròpies i organitza activitats culturals i formatives dins del món escènic.

La Sala Mercantil està ubicada en una nau situada al centre de la ciutat de Balaguer. Després d'uns anys de romandre tancada, hem reformat l'edifici per a acollir un espai polivalent per a les arts escèniques, que aprofita les característiques i l'especialitat del lloc.

L'accés a la sala es dona a través del seu Ambigú, un lloc de reunió on es perllonga la relació de les persones amb l'art escènic, mentre prenen un àpat o una beguda. L'Ambigú s'expandeix amb el Pati de la Mercantil, un espai idoni per a sopar o prendre un beure i, de tant en tant, gaudir d'actuacions en directe.

L'Ambigú i El pati estan oberts a totes les persones, sense necessitat d'entrada cada cap de setmana, tant si hi ha funció com si no.

Agenda

Juliol de Música i Poesia a Balaguer

06/07/2024 ...

Llegir més...

Transsegre Balaguer 2024

12/07/2024 - 13/07/2024

Llegir més...

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!