Penyes Altes Outdoor Services Bellver de Cerdanya

Compartir

Reserva online

Penyes Altes Outdoor Services som una empresa ceretana de turisme actiu amb número C-554 dins del Cens d'organitzadors d'activitats fisicoesportives en el medi natural.

Estem especialitzats a facilitar experiències en el medi natural, organitzem rutes adaptades a tots els nivells: Senderisme interpretatiu, raquetes de neu, travesses, rutes guiades en E-bike i mountain bike, orientació, team building, espeleologia, vies ferrades i iniciació a l'escalada. Si voleu conèixer els racons més fascinants de la zona, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Treballem a les zones de la Cerdanya, Alt Berguedà, l'Alt Urgell, el Ripollès, Andorra i Catalunya Nord, on busquem les millors zones i activitats per poder dur a terme tant en l'àmbit d'activitat a la carta com dins del nostre programa setmana en què proposem una àmplia varietat d'activitats perquè tingueu una experiència personalitzada que us faci gaudir al màxim de l'activitat. Vosaltres només us heu de preocupar d'aprofitar i gaudir del moment que de la resta ja ens ocupem nosaltres.

Turisme actiu i de proximitat

Organitzen activitats guiades per a tots els gustos i nivells relacionats amb els valors de la natura, experiències vivencials per a col·lectius, col·legis, empreses i rutes personalitzades a mida.

La nostra història

Enamorat de la seva terra, en Roger va créixer recorrent la comarca de la Cerdanya d'un extrem a l'altre de la Vall. Des d'adolescent va voler formant-se en el món de les activitats en el medi natural, començant la seva formació amb els cursos d'iniciació a tècnic esportiu, més tard i un cop acabat els estudis de secundària i batxillerat va decidir formar-se accedint al grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport on precisament a mesura que avançava el grau universitari va veure l'oportunitat de poder començar a posar èmfasi creant el seu propi projecte personal i laboral com era el de crear una petita empresa que organitzes activitats de turisme actiu en el medi natura.

En finalitzar els estudis va voler continuar formant-se amb el món de les activitats en el medi natural i mentre es formava en aquesta tipologia d'activitats ja començava a acompanyar els seus primers clients/es per les contrades de la Cerdanya, mostrant tot allò que més li fascinava de l'entorn.

Avui dia aquell somni d'estudiant de grau universitari s'ha convertit en realitat i des del gener de 2019, des de l'empresa de turisme actiu Penyes Altes Outdoor Services en Roger i el seu equip tècnic i de col·laboradors us ofereixen la possibilitat de descobrir les muntanyes de la Cerdanya i de totes bandes de la frontera entre Catalunya, França i Andorra.

Agenda

Sant Jordi a Prats i Sansor

23/04/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!