Visita autoguiada “El camí del gat salvatge” a MónNatura Pirineus

Compartir

Sota el nom de “El camí del gat salvatge”, i amb l'ajuda d'un mapa i una aplicació mòbil, els visitants seguiran les petjades del gat salvatge. Descobriran deu punts d'interpretació que ajudaran a conèixer el paisatge fantàstic de les Planes de Son, altres animals que hi viuen com els talpons i les formigues, la vegetació de l'alta muntanya i algunes curiositats que no deixaran indiferents.

Durant l'activitat es plantejaran alguns reptes que caldrà superar per seguir el camí del gat salvatge. A través de l'aplicació mòbil, es podrà contemplar “allò que no es veu” i experimentar la natura amb tots els sentits.

La nova activitat estarà disponible tots els dies, de manera que els visitants de MónNatura Pirineus la podran fer en qualsevol moment. “El camí del gat salvatge” es du a terme als voltants de MónNatura i té una durada aproximada de dues hores, que és el que es tarda en fer els dos quilòmetres que té l'activitat.

La nova visita té un preu molt atractiu i únic de 12 euros per a tot el nucli familiar. L'objectiu és arribar al màxim de nombre de persones possibles, tot donant a conèixer les característiques dels Pirineus.

La visita es podrà fer en català, castellà i anglès, ja que l'aplicació està disponible en els tres idiomes.

 

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Agenda

Viatja per les galàxies amb MónNatura Pirineus

10/06/2023 ...

Llegir més...

Coneix la Fauna dels Pirineus amb MónNatura Pirineus

11/06/2023 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!