Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam La Vall d'en Bas, Vic

Compartir
Avinguda Pius XII, 50. La Vall d'en Bas, Vic

Guies Ama Dablam és especialitzada en esports a l'aire lliure i d'aventura. Organitzen excursions i itineraris ajustats a la capacitat del client, que pot acudir de forma individual o en grup, ja sigui per iniciar-se en la pràctica de qualsevol de les seves activitats o adquirir una tècnica més depurada.

Des de Catalunya o des de tot el Pirineu i Pre-pirineu, s'ofereix la possibilitat de realitzar els millors descensos de barrancs del moment ja que és la seva especialitat. Organitzen excursions i itineraris ajustats a la capacitat del client, que pot acudir de forma individual o en grup. El senderisme es pot practicar durant tot l'any, a més de tenir una gran diversitat de recorreguts, és apte per a totes les edats. I per als més intrèpids, l'alpinisme és una altre opció, el Vignemal, Montperdut, Posets, Maladeta, Aneto, Pica d'Estats, Pedraforca o altres, per citar alguns dels més emblemàtics.

La passió per l'esport a la muntanya els ha arribat a voler compartir-ho amb els seus clients. Els seus guies s'han d'adaptar a aquests, al seu nivell i a la seva forma física, ja sigui per iniciar-se en la pràctica de qualsevol de les seves activitats o adquirir una tècnica més depurada.

Guies Ama Dablam ara  també a la Vall d'en Bas, s'expandeix a aquesta zona que és com una petita suïssa a Catalunya, ja que és una molt bona zona com a camp base per realitzar moltes activitats d'aventura. Desde aquesta zona organitzem activitats per a tot tipus de persones tan per els més petits de la casa com pels més grans, realitzem activitats que s'adapten a les necessitats de cada un.

Les activitats que realitzen són:

  • Barrancs
  • Descens de grans cascades
  • Vies Ferrades
  • Escalada
  • Raquetes de Neu
  • Alpinisme
  • Trekking
  • Espéleo-Canyon
  • Circuits d'orientació

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Sorteig: entrades a l'Església de la Colònia Pons

Llegir més...

Agenda

Visita guiada dels diumenges de gener a Vic

26/01/2020 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!