Granja Escola Corral de Neri El Catllar

Compartir
Granja Escola Corral de Neri, Camí del Corral de Neri, El Catllar El Catllar
Trucar 610 01 55 17
Contactar corralneri@gmail.com

Reserva online

La Granja-Escola Corral de Neri del Catllar és un antic corral d'ovelles del segle XVIII i una petita empresa familiar on cuidem amb molt d'amor tots els animals i cada detall perquè la vostra visita sigui una experiència inoblidable.

Des de l'any 1996, l'objectiu principal de la nostra granja és afavorir el contacte directe dels infants amb els animals domèstics i la natura.

Ens agradarà molt que vingueu a conèixer els nostres gossos (el Roy, la Xiva, el Blas, la Marú), els gats (el Charlie i la Zebra), els ponis (la Lluna, el Klauss i l'Spirit), les cabres (la Lola, la Joaneta, la Gebre, la Saltarina), els conillets, les ovelles (l'Oreo, la Neri, la Fosca, el Xao, el Floc, la Negreta, l'Argilaga), la Porky, les gallines, els ànecs, el ruc Nuk, els cavalls i l'euga (el Pegaso, L'Uruk, el Tro, la Crema), les tortugues d'aigua i les de terra… i la vaca Bruna!

Per nosaltres és molt important el respecte cap a la natura i cap a tots els éssers vius que conviuen en aquest espai.

Les visites ofereixen la possibilitat d'interactuar amb els animals amb els 5 sentits i gaudir de tots els espais i jocs que us hem preparat.

Som un petit parc temàtic rural, ens encantarà que ens visiteu i de ben segur que tant grans com petits gaudireu de les diferents propostes!

Agenda

Fira i Festa del Roser a Vilallonga del Camp

29/09/2023 - 08/10/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!