Fugir Room Escape Girona Girona

Compartir
Carrer de la Rutlla, 3 Girona

Reserva online

A partir de l'instant que la porta de l'habitació es tanca al teu darrere, comences a prendre consciència de la situació en la que et trobes. Els teus companys i tu teniu 60 minuts per resoldre els misteris i secrets de l'habitació i fugir-ne.

Per què esteu tancats? Què ha passat a l'habitació abans d'entrar? Seràs capaç de fer servir les pistes i els elements de l'habitació per trobar el camí de sortida o el misteri quedarà sense resoldre per sempre?

El joc

Fugir és un joc d'escapament (també conegut com a room escape o scape room en anglès) que trobareu a la ciutat de Girona.

En aquest tipus de joc els participants estan tancats dins una habitació, on han d'investigar tots els seus racons i trobar-hi pistes, que els permetran resoldre una sèrie de puzzles i enigmes. L'objectiu final és sortir de l'habitació dins el limit de temps establert de 60 minuts.

Els grups poden ser de 2 a 6 persones.

"El misteri del Dr. Peredalta"

El doctor més famós de la ciutat ha desaparegut i vosaltres heu d'aconseguir esbrinar on s'ha ficat i quines eren les seves intencions. Al ser un grup d'investigadors professionals estem segurs que no tindreu cap mena de problema per aconseguir-ho en el temps establert...

Preu

El preu és de 50€ per equips d'entre 2 i 5 jugadors i 60€ per equips de 6 jugadors.


També et pot interessar: Fem Escapes Room

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!