Fundació Mona Riudellots de la Selva

Compartir
Trucar 972 47 76 18
Contactar visit@fundaciomona.org
Veure vídeo

La Fundació MONA, és una entitat sense ànim de lucre creada per posar fi al tràfic il·legal i el maltractament dels primats en captivitat i denunciar la seva situació actual de risc d'extinció. Ha establert un dels pocs centres de rescat d'Europa que proporciona una llar de per vida a primats rescatats.

Els animals que arriben a la Fundació MONA eren artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot  mascotes. L'aïllament, la solitud i els maltractes que reben en aquests ambients, els generen problemes físics i psicològics.

MONA ofereix una segona oportunitat a aquests primats de poder viure en família amb els seus congèneres i en un entorn que fomenta el seu comportament natural i la seva recuperació.

A MONA treballen per conscienciar tothom que visita el seu centre sobre la importància de conservar i protegir la natura i la biodiversitat. Per ajudar a la societat a prendre consciència de l'impacte que tenen les nostres accions diàries i com podem contribuir a la reversió de la situació en què es troben els primats.

VISITES GUIADES

Els caps de setmana i festius es fan visites destinades al PÚBLIC GENERAL, adaptades als diferentes rangs d'edat, amb l'objectiu d'educar i sensibilitzar.

És imprescindible fer una reserva prèvia a la web de Fundació Mona.

MONAEDUCA. ACTIVITATS PER ESCOLES I INSTITUTS

MONAEDUCA PRESENCIAL

Amb més de 20 anys de recorregut en el món de l'educació, les visites guiades estan adaptades a l'edat de l'alumnat, per infantil, primària, secundària i batxillerat.

L'experiència educativa presencial se centra en una xerrada, una visita a les instal·lacions del centre i en diferents tallers adequats a cada un dels cicles educatius.

MONAEDUCA VIRTUAL

Projecte innovador dissenyat  per portar l'educació ambiental a totes les aules de primària, ESO i batxillerat, en directe des del centre de rescat.

L'experiència educativa virtual se centra en "l'Hora de l'Expert", connexions interactives amb els educadors on es desenvoluparan els continguts de l'activitat. Utilitzant imatges en directe dels animals rescatats per MONA i altres materials audiovisuals, s'aconsegueix un apropament únic a temes com la conservació del planeta o l'evolució.

Més informació i reservas en la web: www.fundacionmona.org

Agenda

L'Estiu és viu a Bescanó

26/06/2024 ...

Llegir més...

Musicant Campllong

26/06/2024 - 30/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!