Fundació Mona Riudellots de la Selva

Compartir

La Fundació Mona és una entitat sense ànim de lucre que disposa d'un centre de rescat i rehabilitació prop de Girona envoltat de natura que serveix de llar als primats rescatats i de lloc per comprendre i respectar els animals salvatges.

Al Centre de Rehabilitació es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. Molts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però el nostre centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. Mona els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

Treballem per ensenyar la nostra feina al públic perquè sabem que els problemes als quals s'enfronten aquestes espècies (extinció, tràfic il·legal, maltractament en nom de la indústria de l'entreteniment…) es poden solucionar mitjançant la sensibilització sobre la necessitat de protegir la natura i als nostres parents evolutius més propers.

Vine a conèixer personalment als nostres ximpanzés i macacos rescatats i les seves històries particulars i a aprendre quines són les característiques d'aquestes espècies, els seus costums, com es desenvolupa el seu dia a Mona i la seva situació actual en la naturalesa.

Per venir al nostre Centre de Recuperació de Primats has de fer una reserva prèvia.

I recorda: Com més siguem, a més primats podrem ajudar!

T'esperem!

Destaquem...

Sorteig: entrades al Museu de la Colònia Vidal

Llegir més...

Benvinguts de nou al congost de Mont-Rebei

Llegir més...

Agenda

Setembre d'activitats a Campllong

01/09/2021 - 30/09/2021

Llegir més...

Visita Guiada 'Dos Claustres i un mestre constructor' Girona…

02/10/2021 ...

Llegir més...

Fira Internacional del Cistell a Salt

02/10/2021 - 03/10/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!