Balneario TermaEuropa Playa de Coma-ruga El Vendrell

Compartir
Balneari 4-6 El Vendrell

Reserva online

La sàvia naturalesa va complir el seu desig a Coma-ruga i va fer brollar aigües termals a molt pocs metres del mar.

Les aigües termals de Coma-Ruga estan classificades com sòdiques, amb notable presència de sulfat, calci i magnesi i posseeixen propietats analgèsiques i estimulants.

Al costat d'aquest brollador de benestar, avui convertit en un llac, es troba el balneari, que amb la seva llum i harmonia ens obsequia amb les fantàstiques propietats de l'aigua.

Inaugurat el 2006, el balneari ens recorda constantment la seva proximitat al mar; amb el blanc de les seves habitacions, els grans espais envidrats i el seu ambient minimalista, elegant i pur.

Sens dubte, és la galeria termal que juga el paper i marca la diferència amb altres ofertes turístiques de la costa, oferint al client la possibilitat de viure experiències úniques i inigualables.

L'aigua, per la qual ens podem sentir privilegiats i únics, que va a parar al llac, neix en una surgència de roques calcàries que provenen del massís de Bonastres. Baixen a bastant profunditat i seguint un nivell que presenta una inclinació del 10%, arriba a Coma-ruga on brolla a la superfície a una temperatura constant entre 18º i 21º C.

Per gaudir dels innombrables beneficis d'aquestes aigües termals disposem d'excel·lents ofertes al balneari fetes especialment per gaudir d'una escapada relax.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HT-000816

Destaquem...

Troba el teu estiu al Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!