Hotel Balneari Platja de Coma-ruga El Vendrell

Compartir
Balneari 4-6 El Vendrell
Contacte reservas@termaeuropa.com

Reserva online

La sàvia naturalesa va complir el seu desig a Coma-ruga i va fer brollar aigües termals a molt pocs metres del mar.

Les aigües termals de Coma-Ruga estan classificades com sòdiques, amb notable presència de sulfat, calci i magnesi i posseeixen propietats analgèsiques i estimulants.

Al costat d'aquest brollador de benestar, avui convertit en un llac, es troba el balneari, que amb la seva llum i harmonia ens obsequia amb les fantàstiques propietats de l'aigua.

Inaugurat el 2006, el balneari ens recorda constantment la seva proximitat al mar; amb el blanc de les seves habitacions, els grans espais envidrats i el seu ambient minimalista, elegant i pur.

Sens dubte, és la galeria termal que juga el paper i marca la diferència amb altres ofertes turístiques de la costa, oferint al client la possibilitat de viure experiències úniques i inigualables.

L'aigua, per la qual ens podem sentir privilegiats i únics, que va a parar al llac, neix en una surgència de roques calcàries que provenen del massís de Bonastres. Baixen a bastant profunditat i seguint un nivell que presenta una inclinació del 10%, arriba a Coma-ruga on brolla a la superfície a una temperatura constant entre 18º i 21º C.

Per gaudir dels innombrables beneficis d'aquestes aigües termals disposem d'excel·lents ofertes al balneari fetes especialment per gaudir d'una escapada relax.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HT-000816

Agenda

Actes de Nadal a Creixell

10/12/2022 ...

Llegir més...

El Nadal a Calafell és Màgic

02/12/2022 - 11/12/2022 ...

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Sorteig: 4 lots de samarretes de Carros de Foc

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!