Apiferro Mel crua del Montsec Tremp

Compartir
Apiferro - Mel Crua del Montsec, Castissent Tremp
Trucar 640 71 13 94
Contactar info@apiferro.cat

Experiència Apícola

Visita a les abelles i tasta la seva mel en un entorn únic, en plena Serra del Montsec i amb vistes privilegiades a l'entrada nord del Congost de Mont-Rebei.

La visita comença amb un passeig guiat fins a les arnes, amb explicació de les particularitats del territori, la seva fauna i flora i el paper que tenen les abelles en l'ecosistema.

Un cop arribats a l'assentament, ens posarem els “trajes” d'apicultors, i tindrem contacte directe amb les abelles, amb explicació del funcionament del rusc i altres curiositats d'aquest món apassionant.

Per finalitzar, es farà un tast en plena natura amb degustació dels diferents tipus de mel que es poden obtenir durant l'any acompanyat d'altres productes del territori.

Nosaltres

Apiferro es una petita empresa que inicia Xavier Ferro, Biòleg en l'especialitat d'ecosistema i biodiversitat. Natural del territori, des de molt jove aprèn l'ofici de pastor acompanyant el seu avi per les muntanyes i prats del Monstec, on adquireix un coneixement profund de la zona.

Amb els anys, unint coneixements tècnics i experiència, acaba convertint el seu hobby, la apicultura, en la seva professió, amb la il·lusió de viure en l'entorn en el que va créixer, i fer-ho des del respecte i l'estima per la natura en el seu estat més salvatge.

La Mel

La nostra mel és 100% pura, tal i com la trobem a la natura. La Mel crua, és una mel que no ha patit cap transformació des de que les abelles l'han generat fins que s'ha envasat i per tant, manté totes les propietats intactes.

És una mel exclusiva del Montsec, on es troben plantes aromàtiques i mel·líferes com el romaní, la farigola, l'espígol i la sajolida, que aporten unes fragàncies i un sabor exclusiu del territori.

Reserva la visita

Podeu contactar directament amb el Xavier Ferro al 640 71 13 94 (whatsapp) o enviar un email a .

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Guanya una de les 3 entrades dobles a Aqualeón Water Park Costa…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!