Els millors restaurants del Berguedà per menjar bolets

Vols degustar bolets de muntanya cuinats amb saviesa? Descobreix aquests restaurants i hostals on els bolets són protagonistes de la taula!
La tardor en els boscos catalans és sinònim de festí micològic. Aquests restaurants no només ofereixen paisatges i ambient, sinó que integren els bolets -ceps, rovellons, fredolics i altres varietats- en plats creatius i tradicionals. T'hi apuntes?
Explora aquestes propostes gastronòmiques on menjar bolets al Berguedà!
1. Restaurant Els Roures - El bolet al cor del Berguedà
Amb més de 30 anys d'història, aquest restaurant de Castellar del Riu combina la cuina tradicional del Berguedà amb tocs innovadors. Està adherit a la Cuina del Bolet del Berguedà i ofereix menú del bolet a la tardor.
2. Restaurant Font Freda - Natura i cuina casolana
Ubicat enmig dels boscos del Berguedà, el restaurant del Càmping Font Freda aposta per la cuina de proximitat amb productes frescos i plats de muntanya. Ideal per gaudir d'una bona àpat després d'una excursió entre fagedes i pinedes.
3. Cal Candi - Cuina autèntica amb bolet
A Vilada, Cal Candi és un restaurant familiar que aposta per la cuina de temporada i de producte local. Està adherit a la Cuina del Bolet Berguedà i al Club dels Sabors del Berguedà, amb plats que fan lluir els bolets de la zona.
4. Hostal de Montclar - Sabor local i productes de muntanya
Situat a la plaça del poble, aquest hostal ofereix plats tradicionals berguedans com la patata emmascarada, els pèsols negres i les patates amb fredolics. Una autèntica experiència gastronòmica de proximitat.
5. El Recó de l'Avi - Cuina de temporada al cor de Guardiola
Fundat l'any 1974, és un clàssic de la gastronomia del Berguedà. Ofereix cuina casolana amb carns a la brasa, guisats i un especial de temporada de bolets durant la tardor.
6. Hostal la Muntanya - Cuina de muntanya amb encant
Situat a Castellar de n'Hug, aquest hostal és ideal per gaudir de cuina catalana de muntanya en un ambient acollidor. A la tardor ofereix plats on els bolets tenen un paper destacat.
De les receptes clàssiques amb rovellons i fredolics als plats més creatius, aquests restaurants ofereixen les millors experiències per gaudir dels bolets a taula. Bon profit!