Cal Xirricló Balaguer
Amb un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques, des de la cuina tradicional catalana, els “callos” i els popets, amb el toc inconfusible de la mestressa de la casa, la Rosa Rúbies, a una llarga llista de plats autodidactes sota el segell d’en Josep Espuga.
Han conservat la calidesa d’abans, per aquest motiu han creat un ambient acollidor i elegant, amb un menjador càlid i espaiós que alterna fusta i pedra, amb l’objectiu que el client pugui gaudir d’una estància el més agradable possible.
Cuina
Tradició, innovació, matèria prima de la millor qualitat i un servei molt personal són els condiments bàsics del restaurant per tal que el client en surti satisfet.
Han intentat conservar el saber fer i la saviesa dels seus avis quan l’any 1954 van muntar una petita taverna al vell mig de Balaguer.
Amb el temps, la seva gastronomia s’ha convertit en un referent per la comarca. Han passat més de cinquanta anys i és segueix parlant de la seva cuina. Per aquest motiu, i sense oblidar les arrels, han continuat amb el mateix estil però amb un aire molt més creatiu, amb la intenció de créixer i evolucionar juntament amb les noves tendències.
El Celler
A Cal Xirricló els oferim una carta de vins a l’alçada de la nostra cuina.
Una llarga llista amb més de 120 referències i 30 Denominacions d’Origen, amb una sèrie de recomanacions que varia setmanalment.
Els oferim una carta equilibrada, treballada i estudiada
Rutes properes
Veure totes les rutes »- Un viatge amb el Tren dels Llacs
- Ruta del vi: Costers del Segre
- El formatge del Montsec (a 4.1 km)
- La cuina de la mel (a 11.1 km)
- Ruta dels castells a Catalunya (a 19.6 km)
- Endinsant-nos a la Vall de Sau - Collsacabra (a 24 km)
- Ruta del Cister I: gastronomia a Vallbona… (a 24 km)
- Tastant la gastronomia del 1714 (a 24.3 km)
- Ruta del 1714 (a 24.3 km)
- De sud a nord, històries de museus (a 24.3 km)