Cal Xirricló Balaguer

Compartir
C/ Doctor Fleming, 53. Balaguer

Amb un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques, des de la cuina tradicional catalana, els “callos” i els popets, amb el toc inconfusible de la mestressa de la casa, la Rosa Rúbies, a una llarga llista de plats autodidactes sota el segell d'en Josep Espuga.

Han conservat la calidesa d'abans, per aquest motiu han creat un ambient acollidor i elegant, amb un menjador càlid i espaiós que alterna fusta i pedra, amb l'objectiu que el client pugui gaudir d'una estància el més agradable possible.

Cuina

Tradició, innovació, matèria prima de la millor qualitat i un servei molt personal són els condiments bàsics del restaurant per tal que el client en surti satisfet.

Han intentat conservar el saber fer i la saviesa dels seus avis quan l'any 1954 van muntar una petita taverna al vell mig de Balaguer.
Amb el temps, la seva gastronomia s'ha convertit en un referent per la comarca. Han passat més de cinquanta anys i és segueix parlant de la seva cuina. Per aquest motiu, i sense oblidar les arrels, han continuat amb el mateix estil però amb un aire molt més creatiu, amb la intenció de créixer i evolucionar juntament amb les noves tendències.

El Celler

A Cal Xirricló els oferim una carta de vins a l'alçada de la nostra cuina.

Una llarga llista amb més de 120 referències i 30 Denominacions d'Origen, amb una sèrie de recomanacions que varia setmanalment.

Els oferim una carta equilibrada, treballada i estudiada

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Festival Llavors a Balaguer

25/09/2020 - 26/09/2020

Llegir més...

Harpia, Balaguer Medieval

03/10/2020

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!